2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که اینستا دارن بیان🥲

63 بازدید | 11 پست

بچه هایی که اینستا دارین درمورد این قابلیت که اگه پیجی رو چک کنید براش پیام میره ، لطفا فقط و فقط و فقط اگه برای خودتون فعال شده بگید ببینم واقعیه یا نه

چون الان از چت جی پی تی سوال کردم گفت همچین چیزی واقعیت نداره و صحبت ها درموردش شایعه است و حتی اگر هم بعدا چنین قابلیتی اضافه بشه بصورت امار بازدید برای پیج های بیزینسی هست و اسم پیجو نشون نمیده

من خودمم از کسایی که دور و برم هستن میپرسم هیچکسی نیست که برای خودش فعال شده باشه همه فقط شنیدن یا دیدن بعضیا میگن هست

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از هرکسی پرسیدم میگن نبوده

دقیقاااا منم از هرکی پرسیدم میگه من ندارم فکر کنم واقعا شایعه است

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اینکه پروفایل و چک کنی پیام میده به طرف راسته ؟

انگاری درست نیست هم چت جی پی تی میگه شایعه است هم اینکه کسی تا حالا نبوده براش فعال شده باشه

اینستا روی حریم شخصی خیلی حساسه

درسته ولی ببین مثلا پیجی که ده هزار تا فالور داره و پابلیکه اگه قرار باشه هرکس چکش میکنه برای صاحب پیج پیام بره میدونی در روز چندتاااا پیام باید بره ؟ اینستا همین الانم مثلا ویو ویدیو ها رو نشون نمیده ! به هرحال امیدوارم هیچ وقت فعال نشه و درحد همون امار بازدید برای پیجتی بیزینسی باقی بمونه 😁

سلام عزیزم هایفرکوئنسی مو گرفتی خوب بود ؟

سلام عزیزم

نه من نگرفتم با چند تا ارایشگر دیگه هم صحبت کردم گفتن خیلی تاثیری نداره پشیمون شدم