2777
2789

امروز رفتم دکتر چکاپ شدم گفت عفونت نداری برام نامه نوشت که از نظر عفونت مشکلی نداری و دستور عکس رنگی داد . ولی می‌خوام بدونم میشه آدم لوله های گرفته باسن و هیچ علایمی نداشته باشه؟

من هیچوقت نه جراحی کردم نه عملی . یک ساله اقدامم تخمک خودم غالبه و اسپرم شوهرمم قویه . ممکنه یعنی لوله هام گرفته باشن؟!!!؟

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

اره اسید بزن باز شع

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برو اون اسیدو بخور برات لازمه

حالا ک برا تو گرفته

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

زن داداش من بسته بود یکی از علایمش پریودی درد ناک بود

آخه من فقط یکی دو روز اول درد داره بعدش نرمال میشه از عکس رنگین میترسم انقد بدشو شنیدم 

مکه تو از لوله هات خبر داری ببینی بازن یانه؟!

بابا ول کن ی چی گفتم بختده روحیش بازشه

آخه من فقط یکی دو روز اول درد داره بعدش نرمال میشه از عکس رنگین میترسم انقد بدشو شنیدم

اون با سرم فقط اروم میشد هردوتاشم بسته بو‌د 

عزیزم اگ بچه میخای این مراحل زودتر برو کم استرس ب خودت بده 

از تجربیات دیگران  استفادع کن ک برات ازار دهنده نباشه 

اون با سرم فقط اروم میشد هردوتاشم بسته بو‌د عزیزم اگ بچه میخای این مراحل زودتر برو کم استرس ب خودت ب ...

ممنونم عزیزم . از رفتنش که باید برم ولی میخواستم ببینم کسی تجربشو داشته