بچم_لیا مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2266 عنوان عمل بینی 89 بازدید | 3 پست این دکترایی که با هزینه کم برای عمل بینی تبلیغات میکنن خوبن؟یجا پرسیدم گفت ۲۷ میلیون،اسم دکتر مهدی محمدی از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قویترین نور زندگیم. 1404/01/30 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 9500 اعتماد نکن یکی از آشنا های ما عمل کرد اینقدر داغون شد سه بار ترمیم کرد بدترم شد الان دیگه از خونه بیرون نمیاد اعتماد ب نفسش صفر شده
صدفپوران عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 453 خیلی باید حواست باشه چون قیمت پایین گاهی به قیمت کیفیت تموم میشه. من پیشنهاد میکنم حتی اگه یهکم بیشتر هزینه میکنی، دکتری انتخاب کنی مثل دکتر باباجانی که واقعا به نتیجه، فرم و تنفس توجه میکنه.
بچم_لیا مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2266 اعتماد نکن یکی از آشنا های ما عمل کرد اینقدر داغون شد سه بار ترمیم کرد بدترم شد الان دیگه از خونه بی ... پشمامممم از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قویترین نور زندگیم.
بچم_لیا مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2266 خیلی باید حواست باشه چون قیمت پایین گاهی به قیمت کیفیت تموم میشه. من پیشنهاد میکنم حتی اگه یهکم ب ... یه دکتر هست به اسم فریدون اسلامی جو میگن کارش خیلی خوبه نمونه کارتشم دیدم،۶۰ تومن میگیره از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قویترین نور زندگیم.