2777
2789
عنوان

کیا تازگی سیسمونی خریدن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 67 پست
من یکی از فانتزیام برا بچه دار شدن همین کالسکه و کریر هست 😁چرا استفاده نمیشه ؟ به نظرم ادم تنهایی م ...

خب بستگی داره بچت کی بدنیا بیاد من بچم آخر تابستون بدنیا اومد دورانی که باید تو کالسکه می‌نشست رو زمستون بود بیرون نبردمش اصلا سال بعد نابستونم که راه می‌رفت نشد استفاده کنیم 

واااا مگه میشهما یسره تو پاساژو پارک با کالسکه میریم تازه الان خواستم بگم جنس عالیشو بگیر چون عصای د ...

بچه چند وقتشه؟بچه من آخر تابستون بدنیا اومد دوران کوچولویی زمستون بود بیرون نبردمش اصلا سال دوم تابستونشمن راه می‌رفت دیگ اصلا بند ندش تو کالسکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اینکارو کردم. اسباب بازی اصلا نخریدم. هربار به مقتضای سنش براش میخرم.بهترینشم میخرم. ولی برای سیسمونی نخریدم. خرج الکی.

لباس هم سایز بخر نهایتا تا سایز دو.

باز به فراخور زمان میخری.

چیا خریدین تا الان!؟خودتون خریدین یا پدرتون؟؟

پدر مادرم میخرن، هنوز خیلی چیزاش مونده، فعلا فقط سرویس خوابو دادم درست کنن و رو تختی و پنل اسمشو هم از اینستا سفارش دادم، چندتا تیکه لباسو و عروسکم خریدیم دیگه بقیه چیزاش مونده

بچه چند وقتشه؟بچه من آخر تابستون بدنیا اومد دوران کوچولویی زمستون بود بیرون نبردمش اصلا سال دوم تابس ...

آها نه من بچم آذر دنیا اومد از فروردین تو کالسکه بود همه جا میرفتیم الانم دوسالونیمشه دوست داره همش توش باشه اما من نوزاد دارم اونو میزارم توش وگرنه که خیلی دوست داره اون تو بشینه بچم

ندارم متاسفانه که یکی دیگه بخرم واسه جدیده

خیلی اقتصادی بخوای خرید سیسمونی داشته باشی و دقیقا چیزای واقعا استفاده کن بگیری یه تخت کودک و نوجوان بین ۱۴ تا ۱۸ تومن و یه کمد بین ۷ تا ۱۲ تومنه..با وسایل ریز کنار دستش یه چیز حدود ۴۵ و ۵۰ ت کمه کم در میاد...منتها سعی کن برنامه ریزی کنی مثلا ماهی ۵ یا ۸ یا ۱۰ تومن وسایل بگیری که سنگین نیاد بهت...سرویس خوابم اگه میخوای بدی برات بسازن و سفارش دادنیه نزار آخر وقت ۷و ۸ ماهگی بگیر بنظرم بهتر باشه

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

لهاف تشک یه دست بسته ولی روکش رو حداقل دوتا بگیر 

ببخشید رک میگم یه وقت فکر کن بچه جیش کرد مجبوری روکشو عوض کنی و تا بشوری و خشک بشه چند ساعتی طول میکشه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
لهاف تشک یه دست بسته ولی روکش رو حداقل دوتا بگیر ببخشید رک میگم یه وقت فکر کن بچه جیش کرد مجبوری روک ...

عزیزم میشه بگی دقیق چند دست لباس و چه سایزی باید بخریم؟ توی سایز و اینا مشکل دارم من هیچی بلد نیستم میخوام کم کم شروع کنم بخرم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

عزیزم میشه بگی دقیق چند دست لباس و چه سایزی باید بخریم؟ توی سایز و اینا مشکل دارم من هیچی بلد نیستم ...

بستگی به وزن بچه داره 

من سایز صفر نگرفته بودم بعد دیدم بچم ریزه رفتم گرفتم 

من برای هر سایز چهار دست خونگی گرفتم یه دست بیرونی 

اصراف هم نشد بچه همه رو پوشید

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم میشه بگی دقیق چند دست لباس و چه سایزی باید بخریم؟ توی سایز و اینا مشکل دارم من هیچی بلد نیستم ...

ما هم کم کم خرید کردیم 

البته ما فقط لباس و لهاف تشک و پتو و چیزای واجبی رو گرفتیم... 

اگه بچت پاییز و زمستون به دنیا میاد الکی پتو دورپیچ نخر استفاده نمیشه به جاش سرهمی پشمی بخر 

راحت میپوشی تن بچه نه خودت موقع بغل کردن اذیت میشه نه بچه سردش میشه

بستگی به وزن بچه داره من سایز صفر نگرفته بودم بعد دیدم بچم ریزه رفتم گرفتم من برای هر سایز چهار دست ...

ممنونم فقط ببخشید اینکه مثلن سایز یک شلوار بلوز تیشرت و همه چیزش گرفتین؟ از چه سایزهای ست بخرم؟

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%