2777
2789
عنوان

کیا تازگی سیسمونی خریدن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 67 پست
بچه ۷.۶ ساله نوزاد نمیشه از ننو چقدر میخواد استفاده کنه ؟ ۱ سال نهایت تخت کودک نوجوان ندیدین؟ از اون ...

از این تختا ک تا نوزادن پایینش کشو داره اما کشوش جدا میشه و تو نوجوانیش هم میتونه استفاده کنه عالین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم قربونت😘💋بنظرم اونا جابجاییشون سخت میشهبعدا هم اگه بخوای تغییر دکوراسیون بدییا چیزی رو ت ...

اره میفهمم چی میگی خودمم فکرشو کردم ک دیگ نمیشه جا بجاشون کرد نمیدونم والا خیلی سخته انتخاب🥲😂

بچه ۷.۶ ساله نوزاد نمیشه از ننو چقدر میخواد استفاده کنه ؟ ۱ سال نهایت تخت کودک نوجوان ندیدین؟ از اون ...

چرا دیدم  گلم خب خودت میگی یک سالگی میتونه بعدا بخره منظورم اینه نیاز نیست همون روز اول بره کلی خرید کنه بعد ببینه استفاده نداره تا یک سال بعد البته این نظر من یکی ممکنه همون اول بره همه چیزو بخره

از این تختا ک تا نوزادن پایینش کشو داره اما کشوش جدا میشه و تو نوجوانیش هم میتونه استفاده کنه عالین

بله از همونا چه کاری خب همون اولش اینو بخری تا اینکه دوباره سر ۱ سال پول بدی ۲ باره تخت بخری

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

خالم خرید ..مال اون زیادی بالا شد البته بگم بعد20 سال بدنیا اومد مارک دار و الکترونیک بودحتی دستگاه ...

همهه چی داشته دیگهه

من چون پدرم میخاد بگیره دوس ندارم خیلی هزینه کنه

کالسکه و کریر اصلا استفاده نشد 🫤

من یکی از فانتزیام برا بچه دار شدن همین کالسکه و کریر هست 😁

چرا استفاده نمیشه ؟ به نظرم ادم تنهایی میره پیاده روی و ورزش به کار میاد 🤔🤔

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

خانما من که نی نی ندارم اما دارم وسایل خونه میخرم یه تجریه تازه به دست اوردم اینکه یه نجار خوب و کار درست پیدا کنید هر چی کمد و تخت و وسایل چوبی سیسمونی هست رو با عکس دلخواهتون بدید براتون بسازن خیلی با صرفه تر از مغازه های اماده در میاد من چند ماه پیش یه تخت ۴۰ میلیونی با تمام تجهیزات فقط ۲۰ میلیون برام اب خورد و دقیقا دقیقا شکل عکسش شده ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

وای ما واسه داداشم خیلی از کالسکه استفاده کردیممدلی که جمع میشه و تو ماشین جا میشه خیلی خوبهمامانم م ...

برا من استفاده نشد چرا چون بچه اولم بود و اینک بچم زود راه افتاد و اینک بدنیااومدنش‌ آخر تابستون بود زمانی که باید تو کالسکه می‌نشست رو زمستون بود اصلا بیرون نبردمش تابستون بعدی هم راه می‌رفت خودش بند نمیشد تو کالسکه از کاربر هم اصلا استفاده نشد نمی‌دونم واقعا