بچه ۷.۶ ساله نوزاد نمیشه از ننو چقدر میخواد استفاده کنه ؟ ۱ سال نهایت تخت کودک نوجوان ندیدین؟ از اون ...
چرا دیدم گلم خب خودت میگی یک سالگی میتونه بعدا بخره منظورم اینه نیاز نیست همون روز اول بره کلی خرید کنه بعد ببینه استفاده نداره تا یک سال بعد البته این نظر من یکی ممکنه همون اول بره همه چیزو بخره
من یکی از فانتزیام برا بچه دار شدن همین کالسکه و کریر هست 😁
چرا استفاده نمیشه ؟ به نظرم ادم تنهایی میره پیاده روی و ورزش به کار میاد 🤔🤔
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
خانما من که نی نی ندارم اما دارم وسایل خونه میخرم یه تجریه تازه به دست اوردم اینکه یه نجار خوب و کار درست پیدا کنید هر چی کمد و تخت و وسایل چوبی سیسمونی هست رو با عکس دلخواهتون بدید براتون بسازن خیلی با صرفه تر از مغازه های اماده در میاد من چند ماه پیش یه تخت ۴۰ میلیونی با تمام تجهیزات فقط ۲۰ میلیون برام اب خورد و دقیقا دقیقا شکل عکسش شده !
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
وای ما واسه داداشم خیلی از کالسکه استفاده کردیممدلی که جمع میشه و تو ماشین جا میشه خیلی خوبهمامانم م ...
برا من استفاده نشد چرا چون بچه اولم بود و اینک بچم زود راه افتاد و اینک بدنیااومدنش آخر تابستون بود زمانی که باید تو کالسکه مینشست رو زمستون بود اصلا بیرون نبردمش تابستون بعدی هم راه میرفت خودش بند نمیشد تو کالسکه از کاربر هم اصلا استفاده نشد نمیدونم واقعا