2777
2789
عنوان

همکار مرد و رفتار های عجیب

374 بازدید | 14 پست

سلام خانوما ظهرتون بخیر 

یکی از همکاران آقای من وقتی از کنارم رد میشه یجوری نزدیک میشه واسه رد شدن که مثلا اگر کاپشن یا کت تنش باشه به بدنم برخورد می‌کنه ...با اینکه جا هست واسه ی راه رفتن میاد از نزدیک ترین جا رد میشه ...‌فکرم مشغول شده من ۸ تا همکار آقای دیگه دارم اما اینطوری رفتار نمی‌کنند بنظرتون علتش چیه تجربه دارید در این مورد؟🤦😂آدم معذب میشه بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم داره.بهش جدی تذکر بده اگر دید نشد به رییستون بگو

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

کرم داره و بشدت ازش دوری کن، از اونایی که منتظر فرصتن تاسوء استفاده کنه 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

همکار دوستم خیلی چش چرونه چن وقت پیش بهش مجازی پیشنهاد رابطه ج داده بود دوستمم گفته بود پیاماتو میرم ب حراست نشون میدم. پسره بلافاصله دیلیت اکانت کرده بود و حضوری ب دوستم گفته بود غلط کردم خاهش میکنم آبرومو نبر. همه ی زندگیم وصل ب کارمه