2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من که داداشم پشیمون نیست

چه تاثیری تو زندگی داداشت داشته؟ 

داداش من پشیمونه و تازه فهمیده چه بلایی سرش اومده . 

هرکیو دیدم پشیمون بوده . داداشت چن سالشه سرکار میره؟

اگر پزشکی ثبول شده بودی الان نمی گفتی بیستام بی تاثیر بودن

این زمانی که برا نیم نمره میذاری ارزشش برا کنکور بیشتره تا این نیم نمره. تو همین تایم میشه چن تا تست زد. درصدای بالا هم خیلی اثر داره و میتونه نمره رو جبران کنه بعدم اینقد کنکور پیچیدس و به هزارتا عامل بستگی داره ، تهش نیم نمره معدل نتیجه رو تعیین نمیکنه. 

یه فامیلامون همه شرایطش اوکی بود ولی روز کنکور پریود شد حالش بد بود نتونست کنکور بده و سال دوم مجبور شد دوباره بخونه . یه نفر دیگه معمولی بود ولی میگفت حالش خیلی خوب بوده و خوب زده یه کمم شانس آورده اتفاقا از جاهایی که بلد بوده سوال اومده و رتبه تک رقمی آورد . کلا بزرگ بشی می فهمی زندگی خیلی پیچیده است و چیزایی که فک میکنی اثرگذارن یه جوری جلو میره که اثری نداشته و چیزایی که فک نمیکنی تاثیرداشته باشن، تاثیرشونو نشون میدن. اینا تجربه من و دوستا و فامیلامه ، حالا اگه به دردت نمیخوره هیچی دیگه‌.