2777
2789

اونا که هی بیست گرفتن ازشون بپرس تاثیرش چی بوده تو زندگی. من برا همه بیست هایی که گرفتم پشیمونم و برا غصه هایی که خوردم سر نمره ، توبه میکنم. بزرگ بشی می فهمی حرفامو اونوقت غصه میخوری چرا دنبال بیست بودی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مثلا میخواد کارنامه رو خراب کنن بگن دانش اموزا پایینن اگه این دوتا بود معدل میشد 20

میدونم اینطور مواقع تنها راه پارتی هست . یه آشنایی چیزی پیدا کنی باهاش صحبت کنه 

.‌‌‌‌‌منم یادمه دانشگاه بودم برا ۱۹ ونیم میرفتم آموزش کلی بقیه مسخرم میکردن ک بخاطر ۱۹ ونیم اعتراض داشتم 

ولش کن بهش فکر نکن ک راحت باشی  

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

میدونم اینطور مواقع تنها راه پارتی هست . یه آشنایی چیزی پیدا کنی باهاش صحبت کنه .‌‌‌‌‌منم یادمه دانش ...

نه خوب حقم بوده کم کرده چرا باید پارتی باشه منم جزوشو زدم تو صورتش   

درسته اما خوب ادم ناراحت میشه دیگه

همین الان خططو درست کن یکی رو میشناسم توی مدرسه معدلش بیست بود.واسه امتحانات نهایی همه نمره هاش ۱۲ و ۱۳ شده بود معدلش ازبیست اومده بود رو ۱۳.از بس بد خط بوده مصححا حوصله نمی کردن وقت بذارن بخونن چی نوشته نمره کم کرده بودن

نه خوب حقم بوده کم کرده چرا باید پارتی باشه منم جزوشو زدم تو صورتش

خب تمام مملکت داره رو هوا می‌چرخه . 

حق چیه  ،حق  موقع علی علیه السلام بود .الان از دنیا رفته . 

آره خوب کردی  زدی 😂  ولی منظورم اینه .استرس و ذهن و تمرکزت تاثیر منفی نزارع

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸