2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادش بخیر الان بعد ۱۰ سال میگم واسه چ خودمو انقد جر دادم وقتی هیچ تاثیری نداشت تو زندگیم

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

غصه ی نمره رو نخور اصلا .. ولی رو خطت کار کن کاملا تاثیر داره رو اعتماد به نفس و زندگی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
اره تازه من خطم خیلی خوبه میگه وست ندارم به کسی 20 بدم

بهش بگو خاک توی سر عقده ایت کنن، 

ولش کن اون خط هم بهونه بوده . 

بهرحال یه بهونه میآورد ک ۲۰ نده

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

بهش بگو خاک توی سر عقده ایت کنن، ولش کن اون خط هم بهونه بوده . بهرحال یه بهونه میآورد ک ۲۰ نده

اره مثلا میخواد کارنامه رو خراب کنن بگن دانش اموزا پایینن اگه این دوتا بود معدل میشد 20   

تاثیر که داره

ن والا همون ضرب و تفریق بدردم خورد فقط 

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

بابا مدرک خوشنویسی دارم

اوووو خب پس.. من یادمه همه از خط انگلیسیم تعریف میکردن یه سال دبیر زبانم بهم گفت خطت خوب نیست خیلی بهم برخورد ولی گفته دیگه 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚