2777
2789
عنوان

کم کم دارم ب دوری از شوهر و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 39 پست
ممنونم از قوت قلبی که بهم میدی و بخاطر اینکه بچه آوردم سرزنشم نمیکنی ♥️🙂

هیچ وقت هیچ وقت ب خودم اجازه سرزنش نمیدم 

شاید برات اینطوری بهتر بوده 

هیچ اشکالی هم نداره درسته بچه هات بابای ب درد بخوری ندارن ولی ی مادر دارن ک همه چیو براشون جبران میکنه❤️🌈

هیچ وقت هیچ وقت ب خودم اجازه سرزنش نمیدم شاید برات اینطوری بهتر بوده هیچ اشکالی هم نداره درسته بچه ه ...

ممنونم من هر چی ب دیگران گفتم و قضاوت کردم سر خودم اومد تصمیم گرفتم قضاوت نکنم واقعا ما آدما در جایگاهی نیستیم بخوابم بقیه رو قضاوت کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تحسینتون میکنم باور کن خدا این حد از ایمانتون رو بی جواب نمیزاره

ممنونم عزیزم دیگه بی احترامی بیشتر از این رو نتونستم تحمل کنم هر چند سخت بود و دشوار اما باید رابطه سمی رو تمام میکردم چون 13سال دیگه که 40سالم شد بدونم کجای زندگیم هستم و بدون حسرت زندگی کردم و از همه مهمتر کسی جلوی رشد و پیشرفتمو نمیگیره من عاشق پیشرفتم اما اون ناراحت بود و مدام چیزایی ک دوس داشتم رو ازم میگرفت

مهارت آنچنانی ندارم دارم میرم سبدبافی از دوستم یاد میگیرم و خانوادم یکم پول داشتن برام گذاشتن وام بگ ...

موفق باشی عزیزم 

بهتره واقع بینانه تو زندگی امروز نگاه کنی من نمیتونم مثل کاربرهای اینجا امید بهت بدم به هر حال تو جامعه امروزی میبینم خانم‌هایی که مهارت دارن شغل های خوبی دارن تو زندگی موندن 

دیگه بهتره با رویا جلو نری احتمال اینکه بتونی بچه هاتو بیاری پیش خودت خیلی کمه 

اما خوب اگر جاشون پیش پدرشون خوبه شما هم سعی کن آینده خودت رو بسازی اما با واقع بینی 

موفق باشی عزیزم بهتره واقع بینانه تو زندگی امروز نگاه کنی من نمیتونم مثل کاربرهای اینجا امید بهت بدم ...

درسته رویاگرانه نمیشه فکر کرد اما وقتی خودم تونستم پول جمع کنم وتو جامعه کارکردم حتما از خودم چیزی دیدم که اینطور گفتم من قبلاً آنلاین شاپ لوازم آرایش داشتم فروشنده مغازه بودم و در بازار های مالی فعال بودم بدون هیچ کمکی از شوهرم اما اون پولام رو گرفت و تمام وسایل هام رو الان صفرم اما مطمنم که بازم میتونم برای جای خواب هم مشکلی ندارم خونه پدرم هست دیگه بدون سختی که نیست اما برام فرقی ندارع من روز روزش هم کار بیرون بود هم کار خونه دیگه آدم با امید هست که زنده هست و هر چی بگی همون میشه 

خودم رو اولویت قرار دادم دیدم هیچ آینده ای با این آدم ندارم ۱۱سالع تو این زندگی تلاش کردم. و از آخر ...

نامزد من فقط خیلی بی احساسه مرگ و زندگیم مهم نیست واسش با خانوادم لجه همیشه سرش تو گوشیه انگار گوشی زندگیشه اصلا تا حرف نزنم حرف نمیزنه فقط با کسایی ک دوست داره خیلی حرف میزنه میگه میخنده ولی با من و مادرش و خانوادم اصلا بجز سلام هیچ حرفی نمیزنه جلو همه همش گوشی دستشه فقط خوبی اخلاقش اینه سره کار میره زن باز و دختر باز نیست و معتاد نیست و خسیس نیست به نظرت میشه تحملش کرد؟اینم بگم دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم

خودم رو اولویت قرار دادم دیدم هیچ آینده ای با این آدم ندارم ۱۱سالع تو این زندگی تلاش کردم. و از آخر ...

فقط بیشتر به رابطه جن..سی فکر میکنه حتی وقتی پدربزرگم مرد اومد کارشو راه بندازم مریض بودم کرونا نمیتونستم راه برم اومد کارشو راه بندازم بابام سوخته بود سر تا پاش زیر باند بود اصلا حالشو نپرسید عیادت نیومد نگفت کمک لازم دارین یا نه من داداش ندارم توقع داشتم اینکه پسر خالمه برامون حکم داماد و پسر داشته باشه کل غریبه و فامیل اومدن کمک و عیادت اون هیچ فقط اومد کارشو راه انداختم و رفت خیلی عادی حتی وقتی پریودمم بیخیال نمیشه ولی خدا رو شکر باکرگیمو نگه داشتم