2777
2789
عنوان

کم کم دارم ب دوری از شوهر و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هات حالشون خوبه ؟کسی هست که خوب مواظبشون باشه؟چند سالشونه

ازشون خبر ندارم چون نمیزارع از طریق وکیل برای دیدنشون اقدام کردم فکر کنم این هفته بشه بله مادربزرگشون هست ۱۰و۶

دلایل طلاقت چیه ؟به هر حال شما با این شرایط دوتا بچه اوردی الان شرایط بچه هات چجوریه ؟

تو خونه شنود گذاشته بود داشت ازم سواستفاده میکرد اونجایی ک بچه آوردم ب خرابی الانش نبود دیدم با زنا حرف جنسی زده مادرش دخالت میکرد بخاطر پولای خودم داشت خفم میکرد این اواخر داشت معتادم میکرد ترسیدم وابسته تریاک بشم اومدم بیرون 

اول از هرچی بهت تبریک میگم❤️ تو میتونی من مطمعنم خدا ما خانومارو قوی خلق کرده ارزشت بیشتر از این حرف ...

مرسی عزیزم اره من میتونم کار کنم پیشرفت کنم بچه هام بیارم پیش خودم 

دلایل طلاقت چیه ؟به هر حال شما با این شرایط دوتا بچه اوردی الان شرایط بچه هات چجوریه ؟

بچه ها خوبن مطمنم که نمیزارع آب تو دلشون تکون بخوره با من بد بود ولی بچه ها رو خیلی دوست داشت 

تو خونه شنود گذاشته بود داشت ازم سواستفاده میکرد اونجایی ک بچه آوردم ب خرابی الانش نبود دیدم با زنا ...

کسی که معتاده طرف زن نمیره این چطوری بوده

معتاد و زنباز محاله

با خداباش پادشاهی کن
کسی که معتاده طرف زن نمیره این چطوری بودهمعتاد و زنباز محاله

قبلاً معتاد نبود همون یک ماهی ک من نبودم اگر کم مصرف می‌کرده که وقتی رفتم خونه علنا آورد میکشید شایدم میخاست من رو معتاد کنه