2777
2789
عنوان

تایم مناسب برای بچه دار شدن

164 بازدید | 21 پست

دوستان عزیزم سلام

لطفا تجربه هاتونو دراختیارم میذارید چه مدت بعد ازدواج برای بچه دار شدن مناسبه؟(من سی و همسرم سی و شش سالشه)

اینم درنظر بگیرید که فقط یه بچه میخوایم داشته باشیم،خونمون هم فعلا کوچیکه🤭

بهتره زودتر اقدام کنی

ممکنه طول بکشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم بنظرم تا سنت بالا نرفته اقدام کن هرچی سندبالا بره بارداری سخت تره

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ یکی میخوای بذار ۵ سال دیگ

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

از نظر من فاصله سنی بچه و مادر زیاد باشه اصلا بدرد نمیخوره

یه رفیق دارم بیست و سه سالشه ، یه داداش کلاس دومی داره

خدایی خیلی ضایس از نظر من ، سن مادره هم بالاست

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

من بلافاصله اقدام کردم چون تو نامزدی بهشناخت رسیده بودم و دوهفته بعد اولین سالگرد ازدواجمون فرزند اول بدنیا اومد

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

هرچی سنت کمتر باشه توانت برای 

بچه داری 

بیشتر،، در ضمن از کجا ممعن هروقت بچه خواستی با اولین اقدام میشه

؟ من سه سال جلوگیر کردم الانم 3 ساله اقدامم ولی نمیشه

،،، تو این دوره زمونه ای که همه چیز مصنوعی شده بنظرم به تعویق انداختن بارداری اشتباهه اونم تو سن 30 به بعد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اخه خونمون اتاق خواب فقط یدونه داره خودم شاغلم هنوز ازتظر مالی به اونجا که میخوام نرسیدم بنظرت چندسا ...

اینا هیچ کدوم ملاک نیست

من دوستم ۳۷ سالشه ۴۰ تومن فقط درآمد خودشه همسرشم از اون بیشتر 

یک ساله اقدام کرده و نشده .یک بار ای وی اف کرد ۱۰۰ تومن

تا قبل اقدام هم از همه نظر اوکی بود فکر میکرد هر وقت بخواد میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اخه شرایط مالی هنوز اوکی نشده

بعضی زوج ها خیلی کمالگران میبینی واقعا وضعیت مالی نرمالی دارن ولی انکار میکنن 

اگر خونه ماشین با ی حقوق دارید کافیه ی بچه رو جوابه تا بیاد بزرگتر بشه انشالله درامدتون هم بیشتر میشه 

این پوله رو حتی تو پنجاه سالگی میشه ب دست اورد ولی بچه و بارداری ی سنی داره خودت اذیت میشی

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌