فک کنم اول مامانا به هم زنگ میزنن بعد قرار میزارن پسره میاد دوختره محجوب به حیا یه گوشه میشینه میرن اتاق حرف میزنن بعدش چند جلسه باهم در ارتباطن و لیلیلیلیلیلیی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواستگاری من اینجوری بود که پدر شوهرم اومد گفت فردا شب میایم خواستگاری ،فرداشب اومدن من قایم شدم (راضی نبودم۱۶ سالم بود) از سوراخ پشت در نگاه میکردم یهو برادر شوهرم منو دید😆خلاصه نرفتم داخل بابام اینا گفتن جلسه بعد بیاید ،جلسه بعد اومدن باز قایم شدم ،جاریم اومد منو برد اتاق با شوهرم حرف زدم 😐
پوستهیِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)
نه گل الان که دیگه کسی خونه نمیذارنبیاد جلسه اولمادر پسر که زنگ زد دخترو پسر همراه مادراشون میرن کا ...
من هیچ وقت خواستگار سنتی قبول نمیکردم،ولی الان یکی معرفی شده ،میخوام برای اولین بار قبول کنم،ولی نمیدونم باید چیکار کنم🙄همیشه جوابم منفی دادم الان بلد نیستم چیکار کنم