2777
2789

فک کنم اول مامانا به هم زنگ میزنن بعد قرار میزارن پسره میاد دوختره محجوب به حیا یه گوشه میشینه میرن اتاق حرف میزنن بعدش چند جلسه باهم در ارتباطن و لیلیلیلیلیلیی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگاری من اینجوری بود که پدر شوهرم اومد گفت فردا شب میایم خواستگاری ،فرداشب اومدن من قایم شدم (راضی نبودم۱۶ سالم بود) از سوراخ پشت در نگاه میکردم یهو برادر شوهرم منو دید😆خلاصه نرفتم داخل بابام اینا گفتن جلسه بعد بیاید ،جلسه بعد اومدن باز قایم شدم ،جاریم اومد منو برد اتاق با شوهرم حرف زدم 😐

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

برای ما اینجوری بود ک اول برادرشوهرم اومد اجازه بگیره بابام گفت نه 

بعد مادرشوهرم اومد اصرار کرد اومدن

هفته بعد اومدن بازم بابام گفت نه رفتن 

هفت هشت ماه بعد اومدن من گفتم راضی ام انگشتر اوردن و دوسه هفتع بعد عقد کردیم😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه گل 

الان که دیگه کسی خونه نمیذارن‌بیاد جلسه اول

مادر پسر که زنگ زد 

دخترو پسر همراه مادراشون میرن کافی شاپ اونجا همو میبینن 

اگه خوششون اومد از هم و جدی شد 

بعدش خونه

من خودم حتی چند جلسه بعدم بیرون قرار میذاریم تا ببینیم به هم میخوریم یا نه 

اگه جور بود 

بعدش خونه میان

برای ما اینجوری بود ک اول برادرشوهرم اومد اجازه بگیره بابام گفت نه بعد مادرشوهرم اومد اصرار کرد اومد ...

چقدر سریع ،من اینجوری اصلا نمیتونم😐

کاربری سومم   
چقدر سریع ،من اینجوری اصلا نمیتونم😐

اره ریسکش بالاست

چند ماه اشنایی بهتره😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه گل الان که دیگه کسی خونه نمیذارن‌بیاد جلسه اولمادر پسر که زنگ زد دخترو پسر همراه مادراشون میرن کا ...

من هیچ وقت خواستگار سنتی قبول نمیکردم،ولی الان یکی معرفی شده ،میخوام برای اولین بار قبول کنم،ولی نمیدونم باید چیکار کنم🙄همیشه جوابم منفی دادم الان بلد نیستم چیکار کنم

کاربری سومم