2777
2789

روزی چند سی سی باید بهش بدم مثلاً هر سه ساعت یا دو ساعت یه بار یشتر از ۴۰ ۵۰ سی سی می‌خوره باید بهش پستونک بدم اینم بگم که نفخ داره شبا نمی‌خوابه پستونک باعث میشه فخ داشته باشه یا خوبه من سایت‌ها رو نگاه کردم یه جا نوشته پستونک برای نفت خوبه یه جا نوشته خوب نیست فعلاً شربت گریپ میکسچر میدم روزی دو سی سی

و اینکه کلاً نمی‌تونم خیلی سخت یعنی آروق می‌زنه

ولی اینکه رو به شکم بخوابونمش آروم میشه اگه رو به شکم بخوابونمش باعث میشه نفخش کمتر بشه ش می‌کنم مامانایی که تجربه داشتن بچه‌شون شبانه می‌خوابید بگن و اینکه اصلاً بالا نمیاره ولی گاهی حالت دهنش جوریه که انگار می‌خواد بالا بیاره ولی به هیچ عنوان بالا نمیاره ن می‌تونه نشانه رفلاکس پنهان باشه اصلاً نشانه‌های رفلاکس پنهان چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس که باید سونو بده مشخص بشه 

شیرم میل شیرخواره همین قدر که میگی هم خوبه

برای اروغ ده دقیقه بعد شیر بغلش کن عمودی باشه اصلا نزن پشتش اروغم نزد بعد ده دقیقه مهم نیست