2777
2789
عنوان

ارزش داره 4 تومن بدم حومه تهران خونه 2 خواب نوساز بخرم 80 متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تهرانم شما پیامم خوندی؟گفتم سمت فرهنگسرا ی قسمتش خاک سفیده ی قسمتش سمت مترو فرهنگسراست اونجا ...

عه منم فرقشو یادم رفته بود  فرهنگسرا جای خوبیه. من از اونجا میرفتم ترمینال شرق و بعدش دانشگاه دماوند.. محیط خوبی داره. مطمئنی فرهنگسرا با 4 تومن 2 خوابه گیرم میاد؟؟؟ میترسم شوهرم بگه اونجا به کارم دوره وگرنه عاشق اونجام من

ببین بگرد یه جای خوب پیدا کن بخر تو پول و طلا جمع میکنی رفاه داشته باشی نخوای الان استفاده کنی به چه ...

اره واقعا باید بخرم.. همون یافت اباد حتی شده 70متر. چون رشد قیمتش بیشتره عقب نمونم

عه منم فرقشو یادم رفته بود فرهنگسرا جای خوبیه. من از اونجا میرفتم ترمینال شرق و بعدش دانشگاه دماوند ...

اره قولنامه ای هفتاد متری

سندی شصت متری یا بزرگتر بسته به سال ساخت طبقه و پارکینگ و...گیرت میاد

بازم باید بگردی عزیزم دیوار ی چی میگه گشتن تو املاک ی چی دیگه

کلا محله هایی که طرحه ولی مترو اتوبوس هست راحت میتونی بخری

عه منم فرقشو یادم رفته بود فرهنگسرا جای خوبیه. من از اونجا میرفتم ترمینال شرق و بعدش دانشگاه دماوند ...

سمت کن هم میتونی بیای خونه هاش هم سندی هم قولنامه

ولی خب افاغنه زیادن اونجا منطقه پنج تهران هست مترو هم داره ولی خب غرب تهرانه

اره قولنامه ای هفتاد متریسندی شصت متری یا بزرگتر بسته به سال ساخت طبقه و پارکینگ و...گیرت میادبازم ب ...

قونامه نه. 60 مترم کوچیکه... همون یافت اباد رو باید بگردم که به کار شوهرمم نزدیک تره

من خودم تهرانم شما پیامم خوندی؟گفتم سمت فرهنگسرا ی قسمتش خاک سفیده ی قسمتش سمت مترو فرهنگسراست اونجا ...

همه اینایی که گفتی جزو تهرانپارسه،حتی خاک سفیدم با این پول نمیتونه بخره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اها نمیدونستم با اونجاها مقایسه میکنی فکر کردم منظورت خونه ۵۰ متری داخل تهرانه

خخخ. نه ولی خدایی من تموم جاهای حومه تهران زندگی کردم اسلامشهر از همش بهتره. تهران که بحثش جداس عالیه عشقه. آرزوی منه..

یافت آباد مترو نداره ها حواست باشه اسیر نشی بعدا

اره میدونم اما انگار دارن میزنن... من موقت میرم اونجا. انشالله بعدها برم بالاتر سمت منطقه 5.. در آینده های دور