2777
2789
عنوان

ارزش داره 4 تومن بدم حومه تهران خونه 2 خواب نوساز بخرم 80 متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلاح ندوس.

تو یافت اباد ۸۳متری ۲خوابه سال ۱۴۰۳ زده ۳۲۰۰تو دیوار 

مسلما بگردید هست

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
فرهنش اسلامشهر خیلی از گلستان و صالحیه بهتره که... دعواها یکم کمتره. چرا میگی گلستان. میشه بگی

صالحیه که قابل مقایسه با گلستان نیست اصلا

نه گلستان خیلی خوبه.مردمش کار به کار هم ندارن

مغازه و اینا هست حتی برای خرید لباس هم مناسبه و همه چیز داره

پردیس بخر شهر مدرن و تمیزیه،کسی به کسی کاری نداره

به کار شوهرم نمیخوره خیلی هم دوره از تهران و تهرانپارس... دلگیره دلم داخل تهران میخواد.ولی خدایی هواش عالیه

والا ببین میتونی خونه ت رو بفروشی با ماشین یه محله بالاتره همون ۵۰ متریرو بگیرید

اره یه محله بالاتر از اینجا که 80 متریه و نوساز میتونم بخرم... اما میگم طلا بخرم بهتر نیست؟؟؟ رشد خونه تو حومه بیشتره یا رشد طلا؟؟؟ برا خرید خونه تهران در اینده

اره یه محله بالاتر از اینجا که 80 متریه و نوساز میتونم بخرم... اما میگم طلا بخرم بهتر نیست؟؟؟ رشد خو ...

الان کجایی

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

اره یه محله بالاتر از اینجا که 80 متریه و نوساز میتونم بخرم... اما میگم طلا بخرم بهتر نیست؟؟؟ رشد خو ...

بیین میگند طلا شهریور باز میزه بالا اط طرفی هم واقعاامکان توافق هست حیلی زیادم هست 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌