2777
2789
عنوان

ارزش داره 4 تومن بدم حومه تهران خونه 2 خواب نوساز بخرم 80 متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم ۵۰ متری جدید میخریدم میدادم اجاره اجارشو طلامیخریدم بعد دوتاشو میفروختم پول میزاشتم روش ...

برای پول روش گذاشتن باید یه یکسال دیگه پس انداز کنیم.. باورت میشه دیگه تو این 50 متری کوچولو خودم و بچه هام عذاب میکشیم؟؟؟ یک سال دیگم بمونیم روانی میشیم.. شما میگی 2 تا بخرم سودش بهتره یعنی؟

به کار شوهرم نمیخوره خیلی هم دوره از تهران و تهرانپارس... دلگیره دلم داخل تهران میخواد.ولی خدایی هوا ...

من خونه مامانم اونجاس،نه دلگیره نه دور،کلا با تهرانپارس یک ربع فاصله داره،با اسلامشهری که الان هستی قابل قیاس نیست،صد پله جلوتره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
برای پول روش گذاشتن باید یه یکسال دیگه پس انداز کنیم.. باورت میشه دیگه تو این 50 متری کوچولو خودم و ...

ببین بگرد یه جای خوب پیدا کن بخر 

تو پول و طلا جمع میکنی رفاه داشته باشی 

نخوای الان استفاده کنی به چه درد میخوره 

برو بنگاه مناطقی که دوست داری لودجه ات رو بگو شاید تونست برات پیدا کنه 

والا من دیوار میگردم کمتر از ۴تومنم خونخ های خوب سمت یافت اباد و بریانک که دوست دارید هست 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
برای پول روش گذاشتن باید یه یکسال دیگه پس انداز کنیم.. باورت میشه دیگه تو این 50 متری کوچولو خودم و ...

سودش بهتره 

چون توی فروشه این خونت صد در صد مقداری ضرر داری

ولی یه سال دیگه صبر کنی شاید خونه جهش داشته باشه اصلا نتونی بخری 

خونه کوچیک سخته راستش من تجربه خونه کوچیک ندارم ولی برای پیشرفتم من اگه بودم چند سال تحمل میکردم 

جای داغونشه

😂😂😂

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
گلستان خیلی شهر کوچیکیه و امکاناتش کمه اکثرا مذهبی هستن اسلامشهر بهتره

حالا فامیلمون به من میگه خیلی گیجی . میگه بیا صالح اباد 120 متری نوساز بخر کیف کن. آخه خدایی کی اسلامشهر ول میکنه بره صالحیه؟؟ مرکز دعوا و فرهنگ صفرررر. 

شما خودت کجایی که فکر میکنی با ۴ میلیارد میتونه تهرانپارس خونه بگیره؟

من خودم تهرانم شما پیامم خوندی؟

گفتم سمت فرهنگسرا ی قسمتش خاک سفیده ی قسمتش سمت مترو فرهنگسراست اونجا که سمت فرهنگسراست قیمتش خوبه به نسبت اسلامشهر هم فرهنگش ن بده ن خوب یکین تقریبا

من خودم تهران ساکنم قبل ازدواجمم تهرانپارس فلکه سوم بود خونمون

شما خودت مطمئنی تهرانی؟

فرق مترو تهرانپارس با فرهنگسرا نمیدونی