2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکنید این قدر تند و بد آدم دلش میشکنه من که 3 سال پشت کنکوری موندم و این همه تلاش کردم و درس خ ...

عزیزم کجاش تند و بد بود؟ 

گفتم کسی ک میگه درسخوندن ب جایی نمیرسه ، قطعا یا خودش درس نخونده یا فلان

ب شما برخورده که نخوندی؟ 

خودمم دکتری ندارم حالا 

ولی خب میدونم اگ منم درسخون بودم ب جایی می‌رسیدم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

دختر آرهاما پسر نمیتونه ۱۰ سال بی درآمد باشه کهبه نظر من درس برا‌دختراس پسرا باید خیلی قدرتمند تر با ...

ببین مشاور من سال 92 پزشکی اورده بعدش از همون 10 سال پیش داره کار میکنه تا الان حدودا سالی شاید 60 تا دانش اموز داره شایدم بیشتر فقط هم قوی هارو قبول میکنه از هر کدومش ماهی 1 و 500 پول بگیره ببین چقدر میشه پسر هم باید دانشگاه بره هم کار کنه در ضمن مشاور من پزشک هستن وقتشونم تنگگگگگگ امتحان سخت ولی ماشالله الان درامد خیلی خوبیم داره کیلینیک هم زده 

[QUOTE=379257279]عزیزم کجاش تند و بد بود؟  گفتم کسی ک میگه درسخوندن ب جایی نمیرسه ، قطعا یا خودش 

من گفتم درس نخوندم؟؟؟؟؟گفتم اتفاقا خیلی تلاش کردم ولی نشدددددد.نشد پس دال بر این نمیشه ک تنبل بودم یا درست درس نخوندم.این نسخه رو نمیشه تو هوا برا همه پیچید‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

[QUOTE=379257279]عزیزم کجاش تند و بد بود؟ گفتم کسی ک میگه درسخوندن ب جایی نمیرسه ، قطعا یا خودش من ...

منم تلاش کردم ولی نشد

نتیجه میگیریم ب اندازه بچه زرنگا تلاش نکردیم

هندیش نکن گلم  من اصن چیزی ب شخص شما اشاره هم نکرده بودم ک بخوای ب دل بگیری

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم