2777
2789
منم اشاره به پزشک نکردم گفتم درس که میتونه بسیاری از رشته هارو دارا باشه حالا تو بری پزشکی راحت هموا ...

چند بار جمله تونو بخونید ببین اصلا قابل درک هست؟ 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب برای کسی که استعداد خاصی نداره خوبه دیگه به نظرم ادم ها علاقه و استعداد به یه چیز خاص مثل رشته ت ...

دختر آره

اما پسر نمیتونه ۱۰ سال بی درآمد باشه که

به نظر من درس برا‌دختراس پسرا باید خیلی قدرتمند تر باشن از ۲۰ سالگی برن تو دل کار و کسب و کار راه بندازن

وکیل داریم ماهی یه تومن درآمد داره

آره اما انگشت شمار 

جراح بینی هم داریم ماهی پونصد ملیون جراح هم داریم ماهی چندین میلیارد 

همین وکالت انقد بیکار زیاد داره 

یه سر به دادگاه بزن همه میگن اول پرونده ت بده موفقیت آمیز بود نصف تعرفه ی عرف ازت میگیرم 

با این بازار 

ایشون درآمدش خوبه .نمیگم عالی ولی خوبه.

هرکی میگه ادم با درس خوندن ب جایی نمیرسهیا خودش درس نخونده یا بزور و برا رفع تکلیف بدون تلاش خاصی ، ...

قضاوت نکنید این قدر تند و بد آدم دلش میشکنه من که 3 سال پشت کنکوری موندم و این همه تلاش کردم و درس خوندم و ب هدفم نرسیدم باید چیکار میکردم؟چجور باید تلاش میکردم؟نزنید این حرفارو برا همه صدق نمیکنه