2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اشاره به پزشک نکردم گفتم درس که میتونه بسیاری از رشته هارو دارا باشه حالا تو بری پزشکی راحت هموا ...

چرا چرت و پرت میگی هر چی بچه ست ریخته تو سایت.من انصرافی پزشکی ۱۴۰۱م چون هم برای مهاجرت ضعیفه هم از نظر درآمدی واقعا جالب نیست و اشباع شده تغیر رشته دادم به پرستاری که بتونم مهاجرت کنم .حالا یه الف بچه کنکوری تجربی بیاد بگه این خوبا اون بده این تلاش میکنه اون نمیکنه بشین سر درس و مشقت بابا معدوم نیست انگیزشی های زرد کیو گوش دادی شارژ شدی واسه ۲،۳ساعت اومدی تایپیک زدی. درس حالا که خیلی خوبه از سایت خانم های باردار خارج بشو و برو سر درست خانم پرکار و پرتلاش‌

هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)

هدفتو مشخص کن تلاشتو بکن بقیشو بسپاربه خدا از چیزی که میخوای بهترشو میده

خدا اصن تلاشای منو نمیبینه اصلااا کلا نمیبینه منو.الانم دیگه دانشگاه میرم فک نکنم دلم بخواد دوباره ب اون دوران سخت و طاقت فرسا برگردم هرچند ک رشتم رو دوس دارم الان🥲💔

خدا اصن تلاشای منو نمیبینه اصلااا کلا نمیبینه منو.الانم دیگه دانشگاه میرم فک نکنم دلم بخواد دوباره ب ...

عزیزم حتمامیبینه ولی هرچیزی زمانی داره

پس اگه دوستش داری سفت وسخت بخون ابجیم یه حرفی داره میگه ادم مهم نیست رشتش چی باشه اگه بهش علاقه داشته باشه و تا تهش ادامه بده یکی از بهترینا میشه . مثلا یکی رشته کشاورزی میخونم میدونم خیلیا این رشته لول پایین میبین ولی اگر در همون رشته رو خوب بخونن میتونن محصولاتی پروش بدن حتی صادرش کنن

زبانم خوب بود کنار تجربی کنکور زبان دادم رفتم آموزش زبان انگليسي

چقدرم عالی میتونی مهماندار هواپیما بشی میتونی ازمون بری دبیر بشی میتونی تو اموزشگاه درس بدی پولشو جمع کنی خودت یه اموزشگاه بزرگ بزنی میتونی بعد ارشد امتحان بدی استاد دانشگاه بشی یا جای توریستی کارکنی هزار تا کاردیگه فقط تا تهش ادامه بده 

زبانم خوب بود کنار تجربی کنکور زبان دادم رفتم آموزش زبان انگليسي

موفق باشی ،رشته ت رشته ی خوبیه 

تایپیک های این معلوم الحال ها رو هم نبین چند ماه پیش تایپیک زده که من کلاس دهمیم و اینا ....دلت چرا بابت حرف یه بچه ۱۴،۱۵ ساله بشکنه؟ اینایی رو که دیدم اینجورین اتفاقا هیچی هم نمیشن .

من خودم یه بار به یکی طعنه زدم که ۳بار کنکور دادی ...دقیقا همون بلا سر خودم اومد و تا ۳ تا کنکور ندادم به جایی نرسیدم...زمین گرده عزیز من ...

هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)

اره ولی هیچ رتبه برتری عاشق این نیست بشینه خونه روز 17 ساعت بخونه

علاقمندی به علم رو هنوز درک نکردید که

درس خوندن صرفاً مساوی با تو خونه وشستن نیست

قطعاً درکنارش منبع درآمدی هم هست

کسی که عاشق علمه تک تک خطوط مقالات و کتاب ها براش صرفاً درس خوندن نیست برای همه چیزه که از همون پولم درمیاره