2777
2789
عنوان

کاربر آقا 🟡سوال در مورد رابطه 🟡

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 40 پست
فرضاً اینم فهمیدی کیومرت بعدش ک چی؟

این تاپیک مقدمه ی تاپیک بعدی که قرارع بعدا بزنم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلیا ازدواج موفقی داشتن.اما خیلیا هم بدون توجه به اختلاف ها فقط ازدواج کردن با عشقشون،مورد داشت ...

دقيقأ مثل من که بدون توجه به اختلاف های فرهنگی و اخلاقی و تربیتی صرفأ چون عاشق هم بودیم ازدواج کردم و شکست خوردم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

دقيقأ مثل من که بدون توجه به اختلاف های فرهنگی و اخلاقی و تربیتی صرفأ چون عاشق هم بودیم ازدواج کردم ...

دورت بگردم الهی 

الان در چه وضعیتی هستی ؟دوباره ازدواج کردی ؟

🦋✨

هر چی بوده ندیدم بهم‌برسن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چراااا

چرا خیانت کرد؟ 

خودش که میگه تو هیچ ایرادی نداری ، خودم تنوع طلبم، هیچ زنی بیشتر از سه ماه برام جذابیت نداره 

الانم به خاطر بچه ها باهمیم ولی فقط نقش همخونه رو برامون داره و هیچ احساسی بینمون نیست 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

من و شوهرم عاشق هم بودیم و با هزار بدبختی و مخالفت به هم رسیدیم ولی بعد از یک ماه خیانت کرد 😐🤕اگه ...

یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید و صرفا چون همسر شما خیانت کرده دلیل بر خیانت کردن قطعی بقیه و یا انکار یا بد بودن عشق نیست.

از تجربه های خودتون نتیجه گیری کولی برای همه نکنید.

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

چرا خیانت کرد؟ خودش که میگه تو هیچ ایرادی نداری ، خودم تنوع طلبم، هیچ زنی بیشتر از سه ماه برام جذابی ...

چقدر بد..

قبل ازدواج مشاور نرفتید؟

وای خیلی سخته اینطوری بخدا 

🦋✨

این تاپیک مقدمه تاپیک بعدی هستش که قرارع در مورد همین موضوع بزنم ! 

اگر دوست داشتید فردا همین موقع بخونید 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چقدر بد..قبل ازدواج مشاور نرفتید؟وای خیلی سخته اینطوری بخدا

نه مشاوره نرفتم 

ولی توی نامزدی ، خودم متوجه تفاوت هامون شدم که متأسفانه اون موقع خیلی دیر شده بود 

آره واقعأ خیلی سخته ، زندگیه بدون عشق و علاقه و با عِلم به اینکه همسرت هر روز با یه نفره ولی شرایط طلاق نداری 

یعنی مرگ تدریجی 

نه مشاوره نرفتم ولی توی نامزدی ، خودم متوجه تفاوت هامون شدم که متأسفانه اون موقع خیلی دیر شده بود آر ...

خیلی ناراحت شدم واقعا عزیزدلم..

بچه هاتون چند ساله هستن؟

دورازجونت اینطوری نگو (:

🦋✨

دورت بگردم الهی الان در چه وضعیتی هستی ؟دوباره ازدواج کردی ؟

قربونت برم عزیزم ، نه فعلأ مثل همخونه داریم زندگی می‌کنیم ولی قصد جدا شدن دارم، دنبال کار میگردم که برای همیشه برم 

تا الان به خاطر بچه ها شرایطشو نداشتم، الان بچه هام بزرگتر شدن