2777
2789
عنوان

کاربر آقا 🟡سوال در مورد رابطه 🟡

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 40 پست
قربونت برم عزیزم ، نه فعلأ مثل همخونه داریم زندگی می‌کنیم ولی قصد جدا شدن دارم، دنبال کار میگردم که ...

خیلیی تصمیم خوبیه که میتونی بگیری الان عزیزم

حداقل چیزی به نامت هست یا مهریه ات در حدی هست که اذیت نشید؟🥲

🦋✨

خیلی ناراحت شدم واقعا عزیزدلم..بچه هاتون چند ساله هستن؟دورازجونت اینطوری نگو (:

فدای معرفتت ، یکیش 13 و یکیشم 18 سالشه

قربونت عزیزم ❤️

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون بکنه برات گلم🌺🩵

سلامت باشی خواهر ، قربونت برم ❤️🌷

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

عزیزکم.خداروشکر که بزرگ هستن 🥲🥲امیدوارم شرایطت خوب بشه دورت بگردم ❤️

فداتشم ، آره خداروشکر بزرگن 💕💕

مرسی گلم ایشالا 🙏 عزیزمی 🌷🌷🩷🩷

هنوز چشم انتظار تاپیکی که گفتید ادامه ی این تایپبک هست هستیما

سلام معذرت می‌خوام 🙏نوشتمش و امروز بارگزاری میکنم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

هنوز چشم انتظار تاپیکی که گفتید ادامه ی این تایپبک هست هستیما

تاپیک جدید  رو زدم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

فداتشم ، آره خداروشکر بزرگن 💕💕مرسی گلم ایشالا 🙏 عزیزمی 🌷🌷🩷🩷

انشالله شرایطتون بهتر میشه و حال همتون خوبتر میشه دورت بگردم.یادت نره خدا هر لحظه پیشتون هست 🌺🧡

خدا حفظشون بکنه و نگهدارشون باشه عزیزم❤️

سایت مستدام مادر قوی🦋🩵

🦋✨