2777
2789
عنوان

مامانم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 62 پست
مادرت چند سالشه؟ ازدواج اش یا عشق بود یا اجبار؟درکل درسته اشتباه میکنه ولی به پدرت نگو به دختر خاله ...

نه نمی گم به خیچکس اصلا مامانم متولد ۴۳ سالش هست با عشق ازدواج کرده اصلا اجبار نبوده توی محل کار همو دیدن اصلا

چک کردم همه جارو چتاشو با همه چک کردم اصلا اون صفحه جتی که من میبینم فرق داره برای هیچکدوم از برنامه ...

بهرحال قضاوت نکنی بهتره. فراموش کن خودتم حالت بهتره اینجوری.

خدایا شکرت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیز دلم شاید با پدرت اون حرفا رو زده . اگر مادرت به ارتباط خودت با دیگران حساسه . پس بدون که اهل چیزی نیست. سعی کن تو ذهنت توجیه کنی یه آدمی که اینقدر.روش حساسی و نزدیکه بهت اگر تا حالا خیانت میکرد اونم یکسال براتون ثابت میشد قطعی . 

اخی عزیز دلم شاید با پدرت اون حرفا رو زده . اگر مادرت به ارتباط خودت با دیگران حساسه . پس بدون که اه ...

اخه هیچوقت اونقدر پیگیرش نبودم نمیدونم ولی چیزایی که شنیدم و همه و همه نشونه ها یه جورایی مطمئنم فقط نمیخوام باور کنم انگار

مثلا یه آقایی پیام فرستاده بود در سروش فایل نامه اداری و این چیزا نمی دونم چجوریع که هر پیامی تو سروش می فرسته بهمراه یه قلب قرمز میاد در حالیکه اون بنده خدا هم اهل هیچی نیست و منم که از خودم مطمنم احتمالا یه پیامی رو اون برای خودش لایک کرده که داشته باشه اما هر چی بفرسته با یه قلب گوشه پیام نمایش داده میشه و من چی بگم در دفاع از خودم واقعا . حالا هر چی فرستاده فایل های مربوط به محل کار بوده و لاغیر 

این یه نمونه از مصایب منه. یا اینکه یه روز بهش گفتم فلان جا باید برم گفت آقای فلانی هم هست مطمئن بودم اون نفر نیست . از اون طرف من اصرار داشتم که حتما باید اونجا باشم . وقتی رسیدم همزمان با رسیدن من آقای فلانی هم رسید ... خوب من چکاره بودم خدایی و باز شکش بیشتر شد . اینجور یه که واقعا گاهی اتهامات سمت آدم می‌ره نشونه ها علیه ادمه اما هیچ گناهی نکردی