2777
2789

من دارم سکته میکنم توخودم..

ما ی رز رونده توحیاط خونمون داریم هرسال نزدیک عید پر از غنچه میشه و پر میشه و من خیلی دوسش دارم و شوهرمم میدونه اینو....سال اول شوهرم کاشت..درنیومد چیزی،سال بعد شاخه ها بیشترشدن و پر غنچه برج یک..که شوهرم زد شاخه هارو بااون غنچه ها قطع کرد..من شوکه شدم،گفتم چرا اینجوری کردی گفت زیاد بودن و ول شده بودن شاخهها،سال دوم..من حامله بودم قبل اینکه عید بیاد التماسش کردم گفتم مبادا دستش بزنی این پرغنچس بزار من یبارم که شده اینو پرگل ببینم..باز ی صبح پاشدم دیدم صبح زود اومده بود و تمام برگا و گلای رز رو ازپایین کنده بود..یعنی همون دوتاشاخه بالا رفته بود و لخت بود من نزدیک بود سکته کنم و بخاطر بچه توشکمم چیزی نگفتم،امسال..قسمش دادم گفتم دست نزن پر شدن پر غنچه ان من روحیه میگیرم نگاش میکنم ،اما امروز دیدم تمام پرده هارو کشیده و من چشمم افتاد به رزه..که دوباره لخت کرده بود شاخه هارو..انگار دیگه لمس شدم.من ی زندانی ام تواین خونه که هیچجارو ندارم برم رانندگی ام بلدنیستم دلخوشیم حیاطمو رزم بود..امروز از ته دل نفرینش کردم گریه کردم جیغ زدم،گفتم ان شاالله مثل این گل پرپرشی..حالم گرفتس..حتی مادرمم که پارسال بهم ناسزا میگفت بخاطر ی گل اینکارو میکنی امسال سکوت کرده،دلم میخاد سربه تنش نباشه دلم میخاد جنازشو ببینم شرایط طلاقو ندارم خیلی اذیتم میکنه..میخام با مرگش راحت شم فقط..دلم بحال بچم فقط میسوزه،همین..

و تنها جوابی که بهم میده اینه که خونه و حیاط و گلاش ماله منه بتوربطی نداره من با باغچه چیکار میکنم..انگار نظر من اصلا براش مهم نبود..انگار من حق زندگی کردن تواین خونه رو ندارم..بمن میگه جمع کن برو خونه بابات..من نمیتونم خونه بابام باشم وگرنه از چاله به چاه نمیوفتادم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شرایطت عینه منه....منم دیگه داره تحملم تموم نمیشه...جایی هم ندارم برم..شرایط طلاق ندارم..

و دقیق همسن منی..مادرمو خواهرم همش میگن ول کن ی گل ارزش نداره..اخه قضیه فقط اون گل نیست،قضیه نادیده گرفتنه منه..چزوندنه منه

و دقیق همسن منی..مادرمو خواهرم همش میگن ول کن ی گل ارزش نداره..اخه قضیه فقط اون گل نیست،قضیه نادیده ...

واقعا هم سنیم؟؟چه جالب...

آره درست‌میگی قضیه گل نیست..قضیه اینه انگار برامون ارزش قائل نیستن...انگار ما اصلا نیستیم...

اره حقشه گمشن همشون همیننن منم دارم ی گوهی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

واقعا هم سنیم؟؟چه جالب...آره درست‌میگی قضیه گل نیست..قضیه اینه انگار برامون ارزش قائل نیستن...انگار ...

اره گلم..منم دیپلمه ام..همه چیمو از دست دادم سر این شوهرکردنم..هرچی بلا و مریضی بود بجونم افتاد،منو فلج کرد تواین زندگی

اره حقشه گمشن همشون همیننن منم دارم ی گوهی

بهش گفتم من قسمت دادم..اگه بار اولت بود امسال اینکارو میکردی دلم نمیسوخت..۴ساله داری جگر منو میسوزونی میبینی من چطور دلم میشکنه و ناراحت میشمو گریه میکنم باز کار خودتو انجام میدی...چرا بقیه درختا رو حرص نمیکنی چرا پیله کردی به این رز..من عاشق رزم.دلم ازاین میسوزه پر غنچه بود اینکارو کرد..نکرد زمستون انجام بده ها..فقط دلم میخاد خدا سرشو بیاره پایین..قلق زنا خیلی اسونه.. امثال اینجور مردان که دارن ریشه ما زنارو میسوزونن

بهش گفتم من قسمت دادم..اگه بار اولت بود امسال اینکارو میکردی دلم نمیسوخت..۴ساله داری جگر منو میسوزون ...

کصافت اشغالن همشون درکت میکنم خیلییی تامغزاستخونم درکت میکنم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

اره گلم..منم دیپلمه ام..همه چیمو از دست دادم سر این شوهرکردنم..هرچی بلا و مریضی بود بجونم افتاد،منو ...

آره دقیقا...منم فکر میکنم..تواین زندگی به هیج جا نرسیدم..فکر می‌کنم خیلی بدم..به هیچ دردی نمی‌خورم...