من شوهرم قبلا دریانورد بود بعد من حامله شدم مامانم گفت دخترم تنهاست بیا اینجا تو ابزار یراق مغازه مال تو کار کن شوهرم داره کار میکنه زحمت میکشه مادرم ۴ سال پیش فوت شدمن و بابامو خواهرمو دوتا برادرام موندیم خواهرم از اسفند سرطان مری و معده گرفت هی من اینو میبردم شیمی درمانی اینور اونور حالا از اونور اون با داداش کوچیکم و بابام گفتن نه مغازه رو پس بدید الان من و داداش بزرگم موندیم دوسال پیش عید که بابام خونه رو زد به نام خواهرم اما من خودم الان دارم میمیرم از استرس این مرده شوهرم اینهمه برای اینا زحمت کشید ببینید چی شد باز داداش بزرگم پسره گلیم خودشو از آب بیرون میکشه اما من چی بیشتر از همه از خواهرم دلگیرم نمیدوتم چیکار کنم من خودم با اینکه پریود ها با خونریزی های شدید میشدم لخته خون داشتم با حال بدم اینو از این دکتر به این دکتر با شوهرم بردم طفلک بچم تو ماشین درس میخوند شوهرم امشب بشنوه داد و فریاد نمیکنه اما دیگه صفت اینا رو نگاه نمی کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.