2777
2789
عنوان

بی سوادان نی نی سایتی دقت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 49 پست
گوشیش

وای خدااا 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اون عکس رو باز کردم ولی اتفاقی نیوفتاد

منم بازش کردم چیزی نشد

ولی اون خانوم  و چند نفر دیگه تو تاپیک گفتن براشون این اتفاق پیش اومده 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

راست میگه لینکه ماله سایت اپلود نبود وای منم بازش کردم ای خدا

اسم سایتش میدونی چیه؟ یا از تو history قسمت این سایت میتونی شات بدی؟

میخوام یادم باشه اگه یکی چنین لینکی فرستاد باز نکنم

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

منم بازش کردم چیزی نشدولی اون خانوم و چند نفر دیگه تو تاپیک گفتن براشون این اتفاق پیش اومده

وای امیدوارم اتفاق جدی نیوفتاده باشه 

خدا لعنتشون کنه این چه مصیبت جدیده اخه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
تو چرا اکانت فیک داری؟نهایتا دوازده سالت باشه اخه

خخخخ 

شما اینجوری دوست داری فکر کنی،من مانع نمیشم 

راحت باش

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اسم سایتش میدونی چیه؟ یا از تو history قسمت این سایت میتونی شات بدی؟میخوام یادم باشه اگه یکی چنین لی ...

لینک رو کوتاه کرده بود 

فک کنم از عمد اینکارو کرده بود 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یعنی چی کوتاه کرداسم سایتشو میخوام بدونم چی بود. گفتن آپلود نیس

یعنی مثل لینکای عادی نبود که اسمشو از روی ادرس لینک بفهمیم 

لینک رو کوتاه کرده بود هیچ اسم و نشونی از سایتش معلوم نبود 

نی نی سایتی های عزیزم غلط املایی داشتن اشکالی نداره مثلا یه حرف رو اشتباه  به شکل دیگه ای بنویسیم  این درست شدنی هست ولی عوض کردن شکل کلمات مثل بله" رو بعله بنویسم تیشه به ریشه زبان فارسی میزنه. لطفا رعایت کنیم. 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم