2777
2789
عنوان

بی سوادان نی نی سایتی دقت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 49 پست
چرا مگه چیشده؟

این تاپیکی هست که تو پربازدیده

نوشته خواستگار دختر داییم رو از نزدیک دیده 

چند دقیقه بعد این تاپیک یه خانمی تاپیک زد عکسی که ایشون گذاشته هکش کرده 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

خودتم سواد و مقاومت رو اشتباه نوشتی

عبارت "استاد باصواد" رو عمدا اینجوری نوشتم که بگم طرف سواد نداره، بلکه صواد داره. برای همین علامت تعجب گذاشتم.

دوم اینکه مقاومت بله اشتباه "تایپی" هست نه "املایی".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیکی هست که تو پربازدیدهنوشته خواستگار دختر داییم رو از نزدیک دیده چند دقیقه بعد این تاپیک یه ...

وای یاخدا 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

چه تاپیک وحشتناکی رو گذاشتی 

پر از غلط املایی ، پر از غلط املایی های وحشتناک

اگه کسی برای من اینطوری توی چت تایپ کنه برای همیشه باهاش خداحافظی میکنم چون روانم برام مهمه و این مدل نوشتن من رو بیچاره میکنه

غلط تایپی با غلط املایی فرق داره!😐اون صواد رو هم عمدی نوشته

هر دو نمره کم میشه 

معلم نمیگه تایپی بوده یا عمدی یا املایی،نمره کم میکنه🫠😐

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شما که کلا کار و زندگی نداری ...

پشت سر من هم نشسته بودی تو یک تاپیک حرف الکی زدن دوستان فرستادن برام ...

یک ذره رو رفتارت کار کن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این تاپیکی هست که تو پربازدیدهنوشته خواستگار دختر داییم رو از نزدیک دیده چند دقیقه بعد این تاپیک یه ...

یا ابلفضل منم باز گردم اونو خبرم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

چطوری یه عکس میتونه هک کنه؟

لینکش مگه مال چه سایتی بوده 

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

حساب نی نی سایتش هک شده یا گوشیش؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

وای یاخدا

اره

عکسو با لینک گذاشته بود 

می گفت لینکو باز نکنید هک می شید 

من باز کردم یهو کلی پیام برام اومد یه ویدیو داشت خود به خود دانلود می شد نت گوشیم یهو خیلی کم شد

حالا نمی دونم درست بود یا نه 

ولی دیگه باز نمیکنم 💔

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

عبارت "استاد باصواد" رو عمدا اینجوری نوشتم که بگم طرف سواد نداره، بلکه صواد داره. برای همین علامت تع ...

به هر حال دو غلط : ۱۸ 

بیشتر دقت کن

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چطوری یه عکس میتونه هک کنه؟لینکش مگه مال چه سایتی بوده

راست میگه لینکه ماله سایت اپلود نبود وای منم بازش کردم ای خدا