2777
2789
عنوان

بی سوادان نی نی سایتی دقت کنین

387 بازدید | 49 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16015680

یه استادی تو تاپیک بالا نظرات گوهربارش رو منتشر کرده، بعد تاپیک رو هم قفل کرده!

استادِ باصواد! اگه تو محاوره‌نویسی بخواهی هر ادا و اطواری دربیاری که میشه آش شله قلمکار و کسی متوجه صحبت دیگری نمیشه. اینکه شما «عادت» کردی "نه" رو "ن" بنویسی، دلیلی بر درست نویسیش نیست! اینکه "از" رو "ع" بنویسی، "به" رو "ب" بنویسی و...

حتی محاوره نویسی هم اصولی داره که باید رعایت بشه وگرنه زبان فارسی چیزی ازش نمیمونه. بجای مقاوت کردن سعی کن بپذیری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ که حرف دل منو زدی 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

راست میگه من یبار اعتراف رو کیبورد تغییر داد بود ب  اطراف بعد یکی اومده بود میگف بیسواد ‌.

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

یعنی غلط نویسی بعضیها از خود کتاب دهخدا  بیشتره

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم