2777
2789
هر گروهی رفتم دیدم فش میدن   هر ججا دیدم خانما اعتراص دارن واقعا برام سواله  شما یه ...

نازو نوازش رو آقایون باید بکنن تجربه به من ثابت کرده وقتی به شوهر زیاد از حد محبت کنی و نازو نوازش شاخ میشه من اگه بخوام به همسرم محبتم رو نشون بدم بهش احترام میذارم باهاش شوخی و بگو بخند میکنم اگه کاری واسم انجام داده بود تشکر میکنم ولی این کارای سخیف رو هرررررگز انجام نمیدم

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تفکر این کارشناس خنده داره اصلا باید انقدر قانون حمایت از زنان قوی باشه که هیچ مردی جرات زور گ ...

افرین دقیقا همینه.من نمونه ی این شوهرداری روتویکی از اطرافیان نزدیکم دیدم وفقط من میدونم اون زندگی چه جهنمی شده اقا انقدر پرو شده که جلوی خانواده ی دختر بهش توهین میکنه وعلنا میگه سرویس ندی براحتی زن میگیرم حواست به من باشه.یعنی من فقط تاسف میخورم که اون دختر که فامیله نزدیکمم هست خودشو فدای این شوهرکرد هرجوری که فکرکنی الان داره تروخشکش میکنه حتی فقل کردن درماشین و درست کرذن قلیون و......وظیفه ی این خانوم شد😢

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
نازو نوازش رو آقایون باید بکنن تجربه به من ثابت کرده وقتی به شوهر زیاد از حد محبت کنی و نازو نوازش ش ...

دقیقا یه نفر ر و میشناختم عین کارشناسه هر کاری میکرد و اخر سر مرده بهش خیانت کرد

دقیقا یه نفر ر و میشناختم عین کارشناسه هر کاری میکرد و اخر سر مرده بهش خیانت کرد

مسلمه اینجوری میشه چون مرده فکر میکنه ادم مهمیه مردا زود به خودشون مغرور میشن

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
افرین دقیقا همینه.من نمونه ی این شوهرداری روتویکی از اطرافیان نزدیکم دیدم وفقط من میدونم اون زندگی چ ...

کلا اینا میدونن با این کارا زن برده میشه و همینم میخوان واقعا مرد رو جنس برتر میدونن که زن باید اماده خدمت رسانی بهش باشه و چند همسره بودن اقا رو هم طبیعی میدونن واسه همین توصیه اینجوری میکنن چون این مدل زندگی رو قبول دارن راهنمایی کردنشونم بر مبنای این نوع زندگیه 

فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بتونه از ته دل خوشحالم کنه 
هر گروهی رفتم دیدم فش میدن   هر جا دیدم خانما اعتراض دارن واقعا برام سواله  شما یه ...

مرداي اين دوره اكثرا جوگيرن و كارا برعكس شده و زنا همش بايد ناز بكشن.و زنا هم اينجوري خودشونو توجيه ميكنن كه مرد غرور داره اما دارن به خودشون دروغ ميگن.همه چي بايد دو طرفه باشه.

کلا اینا میدونن با این کارا زن برده میشه و همینم میخوان واقعا مرد رو جنس برتر میدونن که زن باید اماد ...

دقيقا همين زنهاي احمق باعث ميشن اينقدر زنها سركوب بشن 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.