2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خدا بپرسم گناه دخترای زشت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید عجیب باشه جدا ولی من 17 سالمه و دماغم بزرگه،همه میگن عمل کن _زیبا شی_ اما من این دماغ رو یجور دلیل واسه پس زمینه نرفتن میبینم،انگار با یه چیز غیر خط کشی شده تو صورتم بیشتر به یاد میمونم. 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
ببخشید مشکل بینیتون چیه ؟ کجا عمل کردید ؟

قبلا یه بینیه کوچیک داشتم که یه قوز خیلی ریز در حد نخود داشت همههه گفتن عمل نکن حتی نگهبان بیمارستان صبح روز عمل

حالا هم نوک بینیمو تبدیل کرده به نوک سفت گرد بزرگ هم کج هم قوزشو یه قوس زشت داده درصورتی ک من طبیعی میخواستم

چقدرم عمل سختی بود

۱۰۰ میلیونم دادم

همه میگن حیف قیافت که خرابش کردی

اون موقع هر جا میرفتم ازم تعرسف میکردن الان پیش خودشون میگن این الانش اینه قبل عملش چی بوده

شما گناهی ندارین پدر و‌مادر باید تو انتخاب همسر دقت میکردن بچه زشت نشه

یه پدر مادرایی رو دیدم که اصلا قیافه ندارن بچشون قرص ماه نووجون هم شدن زیباییشون سر جاشه عوض نشدن

برعکسشم دیدم بچه انگار مال خودشون نیست 

اسی قبول دارم ولی اکثر دخترای خیلی خوش شانس از جهت شوهر اطرافم قیافه معمولی داشتن نه خیلی زیبا

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اسی قبول دارم ولی اکثر دخترای خیلی خوش شانس از جهت شوهر اطرافم قیافه معمولی داشتن نه خیلی زیبا

اکثر مردم معمولین 

معمولی با زشت فرق داره 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
نمی مونی.ازدواج میکنی ولی حتما دقت کن تو ازدواجت با این چیزایی که تو سایت میبینی🤐

آره بخدا 😂😂😂

ینی با این چیزا ک تو سایت میبینم باید ترجیح بدم همون سینگل باقی بمونم

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

الان با با عمل و فیلر خوشگل میشن فقط دکترتو درست انتخاب کن بدونه چجوری خوشگلت کنه

حتی دختر هم عمل کنه اخرش پسرا جذب نچرال ها میشن 

اخرش میدونن قیافه اصلی این دختر، این نیست که می بینن و حتی فرزندشون هم قرار نیست این شکلی بشه! دست شون برسه نچرالها رو برمیدارن 

بعد یه عده بی شعور میگن زشتا شانس دارن در حالی که اینجوری نیس

دوست منم ب خودش میگه خوشگل ب اونیکی دوستمم ک خیلی باهم‌مچن میگه خوشگل بعد میگه خوشگلا شانس ندارن اصلا بعد بمن میگه تو خیلی شانس داری 

ب کررات گفته ک من زشتم خودش خوشگل

چرا طرز فکرتون ناامیدی ازش بیداد میکنه بابا چتونه همش فلانی زشته فلانی بیریخته فلانی دماغش بزرگه فلانی چیزه فلانی شکم داره فلانی شوهرش معتاده فلانی شوهرش خر پوله خب بدرک ک فلانی فلانی... 

چخبرعهههسههسهیدنییمسمسنیتینیممیمم😐زشت بنظرم اون افکارمونه ک فک میکنیم زشتیم ایششش