2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خدا بپرسم گناه دخترای زشت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4100 بازدید | 158 پست
مگه برای خدا نماز میخونید؟ یا برای خودتون؟

شوخی کردم برای خودم برای عافیت و عاقبتم 💔

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

خوب اعتماد به نفس کی باید بده؟ اطرافیان رفتارهاشون باید به انسانها اعتماد به نفس بده طرف هرچقدر خودش ...

اعتماد ب نفس باید خودش ب خودش بده ن دیگران.

تنها خوشگلی ملاک نیس میتونی با شوهری ک خیلی جذاب خوشگله اصلا اما اخلاقش خراب بدهن شکاک دس ب زن میتونی باهاش زندگی کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی دختر هم عمل کنه اخرش پسرا جذب نچرال ها میشن اخرش میدونن قیافه اصلی این دختر، این نیست که می بینن ...

پسرا جذب خوشگلا میشن به عمل و نچرال بودنشون هم کاری ندارن منظورم این پلنگای بادکرده نیستا اونا دم دستین واسه تفریح موقت

منظورم عملیای سادست که تابلو نیستن خانوم و جذابن

باشخصیت و اهل زندگی و سرشون تو کار خودشونو پیشرفتشونه

عملشون در حد دماغ و حالا یه فیلر نامحسوس

وقتی میگن زن عملی نمیخوایم منظورشون بادکنکای سه چهار ضلعیه

عملیای ولگرد و پارتی کن و تیغ‌زن و زیگیل

پسرا جذب خوشگلا میشن به عمل و نچرال بودنشون هم کاری ندارن منظورم این پلنگای بادکرده نیستا اونا دم دس ...

پسرا بیان این کامنتارو بخونن بدونن چقد نظرشون مهمه شاخ در میارن🤣 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

نگران نباش دختر خوب حتما یه ادم خوب میاد سر راهت 😍

قربونت عزیزمممم حس خیلی خوبی ازت گرفتم  ایشالله که مطمئنم بهترین آدم هم نصیبت میشه

البته نمیدونم مجردی یا نه😅😁😍

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

خب دو طرفست دیگه😂😂😂 نظر دخترام واسه اونا خیلی مهمه

از قدیم نظر پسرا مهم نبوده😂🤧 جدیدا اینجوری شده که نتیجش شده پرنسسای جامعه از وقتی نظر پسرارو به گوز‌ گرفتم آرامش خاصی دارم

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

از قدیم نظر پسرا مهم نبوده😂🤧 جدیدا اینجوری شده که نتیجش شده پرنسسای جامعه از وقتی نظر پسرارو به گو ...

بالاخره برای ارتباط باید اول پسر پیشنهاد بده

دختر هم پیشنهاد بده باید پسر قبول کنه 

درهرصورت برای ارتباط عاطفی نظرشون مهمه 

قربونت عزیزمممم حس خیلی خوبی ازت گرفتم ایشالله که مطمئنم بهترین آدم هم نصیبت میشهالبته نمیدونم مجرد ...

مجردم،فدای تو مهربون❤

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

از قدیم نظر پسرا مهم نبوده😂🤧 جدیدا اینجوری شده که نتیجش شده پرنسسای جامعه از وقتی نظر پسرارو به گو ...

😂😂😂بهرحال واقعیت زندگیه دیگه هر دو مکمل همن واسه هم سرودست میشکنن

طفلیا اینهمه خودشونو جر میدن وزنه میزنن بازوهاشونو اندازه ... 

ریش میذارن

یه دختر میبینن پرحرف میشن، هرهر میخندن یا جنتلمن میشن مهربون میشن

بهرحال به یه نحوی دارن زحمت میکشن 😂

واعی بخدا عمل فقط واسه اونایی که خیلی ایراد بزرگ دارن خوبهمن عمل کزدم قبل عملم خیلی بهتر بود دست دکت ...

خب شما دکترت خوب نبوده البته بینی تا بینی هم فرق داره اصولا گوشتی ها خوب در نمیان استخوانی ها عمل بهتر میسن

جورجیا زشت نیس معمولیه مثل اکثر مردم دنیا مثلا شما الان از اون خوشکلتری ؟این جمله خیلی تکرار و مسخرس ...

من نگفتم از اون خوشگلترم گفتم ایرنا ازش سرتر بود

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

دوست منم ب خودش میگه خوشگل ب اونیکی دوستمم ک خیلی باهم‌مچن میگه خوشگل بعد میگه خوشگلا شانس ندارن اصل ...

چقد بی ادبه چجوری به خودش اجازه میده در مورد چهرت نظر بده 

چه اعتماد به نفسی داره که به خودش میگه خوشکل

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن