2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتو ميخرمو كيف و كفش ٤٠٠ حدودا

چون خرجاي ديگمون بالاس سه تا خواهرشوهر دارم بايد عيدي بديم مادرشوهرمم هست روز مادر هم هست خريد اجيل و ميوه و عيدي به بچه هام هست خودمونم بچه نداريم

آرایشگاه که مجانیه واسه من :)  یه دوست صمیمی دارم آؤایشگر حرفه ییه و هیچ وقت هم از من پول نمیگیره :) این از این

بعدشم میخوام لباس کوردی بخرم دقیقا نمیدونم چقد درمیاد با پارچه و خیاطی و اینا

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
زالزالک چه خبر از خانواده شوهرت ؟

هیچی درد و بلا!!!! شوهرم روزی 3 ساعت با مامانش صحبت میکنه امار زندگی منو میده بهشون خیالشون راحته از همه چی خبر دارن . هر چی هم میگم با هاش حرف نزن فایدده نداره. فعلا مادرشوهر تریپ مظلومیت و عشق پسری برداشته شوهر منم خامش شده. به جهنم خسته شدم انقدر بهش گفتم

دخترم تمام زندگی من
هیچی درد و بلا!!!! شوهرم روزی 3 ساعت با مامانش صحبت میکنه امار زندگی منو میده بهشون خیالشون راحته از ...

ولشون کن بی تفاوت باش بهشون .این همه حرص خوردی چی شد اخرش .مادرشوهرت که از رو نمیره بیخیال

من نمیدونم چون من خودم سرکار میرم و عیدی میگیرم شوهر موذیم میگه ۴۰۰ بسته بی شرف خخخخخ اما امسال اگه خدا بخواد بچه دار بشم از حلقومش میکشم ولی نمیده اون خخ

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته