2777
2789

خواهرم میگه شوهرش و مادرشوهرش همیشه با همن و به خواهرم محل نمیدن 

مثلا یه دفعه میگن قراره دوتایی برن بیرون و به من تعارف نمیزنن که تو هم میای یا نه

منم به خواهرم گفتم که تو هم باهاشون برو حتی اگه دعوتت نکردن

خواهرم میگه جایی که بهش محل نزارن نمیره

من گفتم وقی پای زندگی و شوهرته خب باید بری

من باشم خودم با شوخی لباس میپوشم میگم منم میام

یا مثلا خواهرم میگه شوهر خواهرم نود درصد وقتشو با مادرش میگذرونه تا با خواهرم اینا

حالا اگه شما بودید چیکار میکردید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه منم نمیرم مگه اونا با شوخی منو نمیبرن منم با شوخی بی افتم دنبالشون...بعد ازدواج اولویت اول همسره من نمیگما صدتا مشاوری که رفتم میگن وقتی یارو هنوز اولویتشو پیدا نکرده بهتره خواهرت جدی برخورد کنه و جایگاهشو تو زندگی پیدا کنه...یه عمر این با ننش باشه این طفلکم به زور خودشو بینشون جا کنه

اخه شاید بینشون باشهرابطشون بهتر شد

بنظرم اشتباهه.هرچی زیاد باشی بی ارزش میشی.بنظرم اشتباهه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه منم نمیرم مگه اونا با شوخی منو نمیبرن منم با شوخی بی افتم دنبالشون...بعد ازدواج اولویت اول همسره ...

دیگه اگه بخواد رابطش بهتر بشه با شوهرش باید کوتاه بیاد دیگه

نمیدونم حالا من که باشم این کار رو میکنم

شایدم نکنم باید تو موقعیتش باشم🤷🏻‍♀️

دیگه اگه بخواد رابطش بهتر بشه با شوهرش باید کوتاه بیاد دیگهنمیدونم حالا من که باشم این کار رو میکنمش ...

شوهره باید فکر زنش باشه نه که زن خودشو قالب کنه و بچسبونه اون میخواست اولویتش زنش بود بعضی مردا گوش مالی لازمم...طبق شش سال زندگی متاهلی نظر دادم