2777
2789

بچها من از ی نفر تو فامیل خوشم آمد تو عید اولین بار بود همم می‌دیدیم اصلا نگاهم میکرد ها اون موقع ولی هیچ حرکتی نزد من خودم شمارشو پیدا کردم بعد خب پسرخالم از من خوشش میومد حتی خالم خواستگاری کرد ولی خب اختلاف سنیمون خیلی زیاده باهم خیلی صمیمی و راحتیم بهش گفتم از این خوشم میاد گفت اکیش میکنم بعد آمد گفت بهم گفته حوصله این چیزا رو نداره بگذریممم من دو شب پیش زنگ زدم بهش نداشتم جواب بده قطع کردم خودش زنگ زد جواب ندادم بعد شب زنگ زدم گفت شما گفتم فلانی ام خیلی گرم احوال پرسی کرد و گفت سرکاره زنگ میزنه دیگه اخرای شب پیام داد گفت ببخشید نشد حرف بزنم و اینا خیلی حرف زدیم حال خانواده رو پرسید گفت کار داشتی باهام گفتم ن الان ناراحتی پیام دادم گفت ن بابا ناراحت چی تعجب کردم !!! خلاصه شب بخیر گفتیم تموم شد نیم ساعت بعد دیدم پسرخالم آمده میگه به اون پیام نده آمده به من گفته بیخیالش شو و نیمدونم کلی بهش زنگ زدی پیام دادی و فلان 

درصورتی ک من ی بار کلا زنگ زدم تازه اون بیشتر از من حرف زد من سرد بودممم بنظرتون حرفاش راست بود؟ 😑 خب اگه اینجوری بود چرا باهام خوب حرف زد میتونست بگه پیام نده 

حتما ب پسر خالت گفته دیگ... وگرنه اون از کجا میدونه زنگ و پیام زدی

می‌دونم گفته چون داییشه میدونستم میگه ولی میگم بنظرت پسرخالم یکم پیاز داغشو زیاد نکرده؟ یعنی راست گفته بهش بگو بیخیال من شه؟ 

آخه من ی بار زنگ زدم کلا چرا گفته کلی زنگ زده پیام داده این دروغه خب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ب پسر خالت گفته دیگ... وگرنه اون از کجا میدونه زنگ و پیام زدی

می‌دونی چندبار خواستم زنگ بزنم بگم چرا همچین حرفی زده ی دلمم میگه شاید ی دستی زده ببینه ما باهم حرف می‌زنیم یا ن 

می‌دونی چندبار خواستم زنگ بزنم بگم چرا همچین حرفی زده ی دلمم میگه شاید ی دستی زده ببینه ما باهم حرف ...

میتونی هم پیام بدی بهش بگی من قصد مزاحمت اینا نداشتم. به خودم می‌گفتید دیگ بهتون زنگ و پیام نمیزدم نیاز نبود به بقیه بگید 

اینجوری میفهمی به پسر خالت گفته یا ن

میتونی هم پیام بدی بهش بگی من قصد مزاحمت اینا نداشتم. به خودم می‌گفتید دیگ بهتون زنگ و پیام نمیزدم ن ...

ن بابا بدتر میشه بنظرم چون اونجا همش به منو پسرخالم نگاه میکرد فکر میکرد چیزی بین ماست چون خیلی به من محبت میکرد 

کاری ندارممممم فقط چرا باید بره بگههه اخهه چرا گفتههه