2777
2789
عنوان

همکاری زبان انگلیسی

65 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان 

اگر کسی  دانش زبان انگلیسی نسبتا خوبی داره و از نظر اخلاقی هم صبور است و علاقمند ب تدریس ممنون میشم بهم پیام بده 

آموزش زبان به کودکان از ۵ الی ۱۸سال  به صورت مجازی با متدی عالی  در صورت علاقمندی در خصوصی پیام بگذارید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم تدریس انگلیسی

میدونم

منظورم اینه خانم یا آقا کارش چطوریه 

حضوری یا غیر حضوری 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مدرک هم داشته باشه یانه؟

فقط مدرک داشتن کافی نیست باید تعیین سطح بشه  ک دانش انگلیسی مورد نظر رو داره یا نه 

اگر دانشش خوب باشه مشکلی نیست 

آموزش زبان به کودکان از ۵ الی ۱۸سال  به صورت مجازی با متدی عالی  در صورت علاقمندی در خصوصی پیام بگذارید
میدونممنظورم اینه خانم یا آقا کارش چطوریه حضوری یا غیر حضوری

خانم 

غیر حضوری 

تدریس به کودک و نوجوان 

خانم غیر حضوری تدریس به کودک و نوجوان

پس نمیشه

پسرم هستند ارشد دارن میگیرن ولی شما خانم میخواید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فقط مدرک داشتن کافی نیست باید تعیین سطح بشه ک دانش انگلیسی مورد نظر رو داره یا نه اگر دانشش خوب باش ...

من میتونم به ترم های مبتدی تدریس کنم 

ولی چون هنوز از خودم تموم نشده مدرک ندارم 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

پس نمیشهپسرم هستند ارشد دارن میگیرن ولی شما خانم میخواید

درسته عزیزم

امیدوارم موفق باشند  🌺

من میتونم به ترم های مبتدی تدریس کنم ولی چون هنوز از خودم تموم نشده مدرک ندارم

ممنون عزیزم