2777
2789
عنوان

بچم واقعا منو روانی کردههه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 69 پست
حیاط داریم اما چون می‌ره خرابکاری می‌کنه زیاد نمیزارم بره وقتی خودم باشم میریم حیاط بدبختانه اتاق خو ...

خوب اگه حیاط داری که کارت راحته الانم که دیگه هوا خوبه 

قید تمیزی حیاط رو بزن شیر ابها رو محکم کن و بزار بره بازی کنه تا تخلیه بشه دوچرخه  یا توپ هم داشته باشه دیگه بهتر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر انگار بچگیای پسرمنو توصیف کردی پسرم توسن پسرشما خیلی فضول وکنجکاو بود هرجا میرفت یه راست کا ...

پسر منم به درس علاقه داره ،البته اینکه از وقتی به دنیا اومده جلوش درس خوندم هم بی تاثیر نیست ..امیدوارم مثل پسر شما تو درساش و روابط اجتماعیش موفق بشه

تازه من استخر توپ گرفتم اب کنم نوه و دختر کوچیکم رو شوت کنم اونجا کمتر اذیت کنن🤣🤣🤣🤣

شانس منم هوا گرم نمیشه هنو سرده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببرش دکتر 

ممکنه بیش فعالی و نقص توجه ADHD باشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مگه بیش فعالی چشهاینقدر بچه بیش فعال دیدمالبته که بچت بیش فعال نیست خودت یه مادر مقتدر نیستی

بله من روحیه ام ضعیفه .. خودمو چیکار کنم پیشنهادی راهکاری راجب خودم داری؟؟

اره جدیدا حال روحیم هم خوب نیس شاید زیادی حساسم ،طاقتم کم شده از دستش دیگه گریه ام میگیره خودش میاد ...

تا میتونی بهش محبت کن کمتر بهش نه بگو خیلی کنترلش کردی اینجوری شده

چندتا کتاب در مورد نحوه ی تربیت کودکان بخون خیلی خوبه

تربیت از خودت شروع کن

تازه من استخر توپ گرفتم اب کنم نوه و دختر کوچیکم رو شوت کنم اونجا کمتر اذیت کنن🤣🤣🤣🤣شانس منم هوا ...

دختر کوچیکت چند سالشه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دختر کوچیکت چند سالشه؟

۶ و نیم

چهار پنج ماه دیگه چهار سالش میشه میبرم ،،اول مهد رو امتحان کنم چون حدس اولم اینه که تنها مونده و بیر ...

اگه بیش فعال باشه مهدکودک هم ببریش هم بچه های دیگه هم مربی ها اذیت میشن هم تو رو احضار میکنن مربی ها 

تنها موندن و بیرون نرفتن علت شیطنت بچه نیست 

۶ و نیم

نوت نوه دختریه؟ اون بچت که بچه داره چند سالشه؟ 

یعنی پسر شما از داداش من بدتره  داداش من از دیوار راست بالا میرفت اسباب بازی برای ۱۰ دقیقش بود فحشم میداد تازه 😂😑الان ۲۱ سالشه انقدر اقا و متین و ساکته که نگو  درست میشه به نظرم امکاناتو همرو فراهم کن هرکاری میخواد الان بکنه تخلیه بشه 

گاهی باید فراموش کرد