2777
2789
عنوان

بچم واقعا منو روانی کردههه

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 69 پست
شما توقع نداشته باش بچه موقعیت شما رو درک کنه ، شما باید درک صحیح از وضعیت بچه داشته باشی . تفریحاتش ...

میخوام از شنبه ببرم مهد 

شوهرم میگه از خونه موندن و تنهایی اینطوریه که انرژیش زیاده باید تخلیه بشه 

امیدوارم مهد رفتن تاثیر بگذاره 

خودمم یه حدسایی از بیش فعالی زده بودم اما پذیرشش سخته برام 🥲شوهرم می‌گفت تنهاست و بیرون هم زیاد نمی ...

بازم از پیامم عذر خواهی میکنم 

ان شاالله که مشکلی نداره

خدا هم به شما توان بده

به بچه هم آرامش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خیلی جدی و مقتدر باهاش رفتار کنی

مثلا بگی اگه رفتیم خونه مادربزرگ شیطونی کردی میارم خونه و واقعا بیاریش

یا یه اتاقتون رو خالی کنی هیچ وسیله ای نباشه که سرگرم بسه و خراب کاری کنه مواقعی که اذیت کرد 5 دقیقه بکنیش تو اتاق

از هارت و پورتشم نترس بگه من که دوست دارم برم تو اتاق

و اینکه جلو پدرش دعواش نکن و تنبیه نکن چون پدرا کار رو خراب میکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کارهایی که فعالیت زیاد داره بهش بده 

مثلا با ماشین نرو بیرون میری پاساژ دستش رو رها کن که بدو بدو کنه ولی باید خیلی مواظبش باشی 

کارهایی که بدو بدو داره بیشتر باید انجام بده

احتمالا حیاط ام ندارین 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
میخوام از شنبه ببرم مهد شوهرم میگه از خونه موندن و تنهایی اینطوریه که انرژیش زیاده باید تخلیه بشه ام ...

حتما تاثیر میذاره . البته سعی کن مهد جوری نباشه که مربیای ناشی داشته باشه و رفتار صحیح با بچه بچه رو بلد نباشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه 😭بیش فعال باشه باید آرزو کنم زودتر بمیرم من اینهمه آرزو داشتم براش چرا باید بیش فعال باشه،اونجور ...

مگه بیش فعالی چشه

اینقدر بچه بیش فعال دیدم

البته که بچت بیش فعال نیست خودت یه مادر مقتدر نیستی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

استارتر انگار بچگیای پسرمنو توصیف کردی پسرم  توسن پسرشما خیلی فضول وکنجکاو بود هرجا میرفت یه راست کابینتاروبازمیکرد کلا رومبلا یا رو اپن بود وبه همه چی کارداشت میدونی منم اون وقتا مثل شما خیلی ناراحت بودم می گفتم نکنه بیش فعال باشه ولی پسرم الات ۱۰ سالشه کلاس چهارمه باهوشه ودرساش عالیه نظرمعلمای هرسالش اینه درس پسرتون خیلی خوبه عالیه  ولی بهش توصیه کنید زیاد سرکلاس صحبت نکنه یه کم شیطون وبازیگوشه البته ازبچگی همین بوده وخب هنوزم هست استارتر اگه بچت  تمرکز داره ببرش پارک یا ژیمناستیک بزار انرژیش تخلیه بشه

مثلا چی کار میکنه؟

ببخشیدا ولی به نظرم شما خودتون حساسید مثلا امروز به خاطر چیزی گریه تون گرفته که اصلا اتفاق نیفتاده

برا بچت وقت و حوصله بذار و زحمت هاش رو با ض و دل قبول کن

خوب ناظم هم صداتون کنه مدرسه میرید و به نحو مقتضی عمل میکنید خودتون رو کنار نکشید از چالش‌های مادر بودن

کارهایی که فعالیت زیاد داره بهش بده مثلا با ماشین نرو بیرون میری پاساژ دستش رو رها کن که بدو بدو کنه ...

حیاط داریم اما چون می‌ره خرابکاری می‌کنه زیاد نمیزارم بره وقتی خودم باشم میریم حیاط 

بدبختانه اتاق خواب نداره و همه چی رو می‌ریزه وسط پذیرایی و جمع نمیکنه منم استرس دارم مهمون بیاد خونه رو اینطوری ببینه

پسرم تو خونه هر کاری دلش میخواست میکرد خیلی شیطون بود اما مهد و مدرسه خیلی اروم بود مربیاش ازش راضی بودن نگران نباش بعضی بچه ها تو محیط مهد و مدرسه اروم میشن

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
مثلا چی کار میکنه؟ببخشیدا ولی به نظرم شما خودتون حساسید مثلا امروز به خاطر چیزی گریه تون گرفته که اص ...

اره جدیدا حال روحیم هم خوب نیس 

شاید زیادی حساسم ،طاقتم کم شده از دستش دیگه گریه ام میگیره خودش میاد بغلم می‌کنه اونم گریه میکنه با من😅🥲