2777
2789
عنوان

بچم واقعا منو روانی کردههه

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله۲۳

نوت چند سالشه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نوت چند سالشه؟

۲سال و هشت ماه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۲سال و هشت ماه

جالبه 

چه زود ازدواج کرده دخترت خودتم زود ازدواج کردی؟ چند سالته؟ 

جالبه هم نوه داری هم بچه کوچیک مردم با حرفاشون اذیتت نکردن؟ 

خوبه حتما زندگی شادی دارید 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

جالبه چه زود ازدواج کرده دخترت خودتم زود ازدواج کردی؟ چند سالته؟ جالبه هم نوه داری هم بچه کوچیک مردم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

حرف که زیاده بلاخره یه راهی پیدا میشه برا حرف

خودم ۱۷ ازدواج کردم ۱۸ دختر اولم دنیا اومد الانم ۴۰ سال دیگه برا شهریور ۴۱ میشم😊

دخترمم ۱۸ ازدواج کرد و ۲۰ پسرش دنیا اومد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
🤣🤣🤣🤣🤣حرف که زیاده بلاخره یه راهی پیدا میشه برا حرفخودم ۱۷ ازدواج کردم ۱۸ دختر اولم دنیا اومد ال ...

خوبه حوصله دارید واسه بچه ها و نوه هاتون سن هاتون نزدیکه به هم 

بچه دومتون چند سالشه؟ دختره یا پسر؟ 

خوبه حوصله دارید واسه بچه ها و نوه هاتون سن هاتون نزدیکه به هم بچه دومتون چند سالشه؟ دختره یا پسر؟

اولیم دختر ۲۳

دومی دختر ۱۹

سومی پسر ۱۷

چهارمی دختر ۷ 

البته سن هاشون رو رُند کردم اکثر تابستون تولدشونه

اولیم دختر ۲۳دومی دختر ۱۹سومی پسر ۱۷چهارمی دختر ۷ البته سن هاشون رو رُند کردم اکثر تابستون تولدشونه

خدا حفظشون کنه 

ماشالا 4 تا بچه دارید فکر کردم 3 تا بچه هستن به خاطر اسم کاربریتون 

من هرچی دیدم وقتی یه دختر  با فاصله سنی زیاد از بچه های دیگه به دنیا میاد تو پیری کمک پدر و مادرش میکنه عمه خودم که فاصله سنیش زیاد بود از خواهر برادراش این جوری شد تو پیری خیلی کمک عزیز و اقاجون کرد