2777
2789
عنوان

تولدم بود اما😔🥺

232 بازدید | 24 پست

من امشب تولدم بود قرار بود با شوهرم برم بیرون خرید ک اگ کسی اومد خونه وسیله داشته باشم شوهرم ب بهونه آرایشگاه رف بیرون ک بعدش بیاد بریم خرید نگو ک میخواستن با خانوادم سورپرایزم کنن از آرایشگاه اومد ب بهونه ی چی دیگ رف بیرون دیر کرد منم بهش زنگ زدم کف نزدیکم منم گفتم چ کاریه ۴ طبقه بیاد بالا من برم پایین از همونجا بریم خربد ،رفتم یهو دیدم خانوادم اومدن سورپرایزم کنن تو کوچه جلو در حیاط دیدمشون ی جورایی من واقعا سورپرایز شدم اما سورپرایز اونارو خراب کردم و ضدحال زدم حالا همش عذاب وجدان دارم اعصابم خورده اشتباه کردم ب نظرتون ؟ی چی بگید از این حس بدی ک دارم کم شه😔

شوهرم میگ خب تو ک نمدونستی چرا باید اشتباه کرده باشی مامانم همین و میگ اما اعصابم خورده خوشحال شدم خییلی اما اعصابم خورد بود و هس کلا

تولدت مبارک عزیزممهم سوپرایز شدنه بود😍

قربونت برم مرسی عزیزم

ارهه اما اعصابم خورد شد اصن واقعا دیدمشون شوک شدم بازم میدونستم قضیه اینه بدو بدو برمیگشتم خونه اما واقعا اعصابم خورده میخوام گریه کنم ک اینجوری ب خانوادم و شوهرم ضدحال زدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا میخاستن تو خوشحال بی فقط وگرنه سوپرایز خراب بشه مهم نیست ک فدا سرت

قربونت برم اره میدونم اما واقعا اعصابم از خودم خورد شد

جالب میدونید کجاست اینکه من هیچوقت ازین کارا نمیکردم ک زودتر برم جلو در و زود آماده شم و اینا این سری اینجوری شد

قربونت برم مرسی عزیزمارهه اما اعصابم خورد شد اصن واقعا دیدمشون شوک شدم بازم میدونستم قضیه اینه بدو ب ...

نه دختر چرا گریه کنی برو ذوق کن و خوشحال باش شوهر و خانواده ایی داری که به فکرتن😍😍

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
نه دختر چرا گریه کنی برو ذوق کن و خوشحال باش شوهر و خانواده ایی داری که به فکرتن😍😍

اهوم دفیقااا همین فکر و میکنم کلی خداروشکر میکنم حتی باورت میشه ۱ ماهه اومدم خونه خودمم اولین سال بود ک خونه خودم تولدم بود و اومدن سورپرایزم کنن کادو و گل خریدن و همه کار کردن اما از خودم عصبیم میگم شاید ناراحتشون کردم ضدحال بدی زدم😔

مامانم میگف ب بچه‌ها میگفتم گوشی آماده کنید برو کبریت بگیر میخواستم ببینم ری‌اکشنت چیه ولی پایینم سورپرایز شدی

اشکال نداره از رو عمد ک نبوده گلم تولدتم مبااارک باشه عزیز دلم

فداتشم مرسی عزیزمم🥺

اره شوهرم و مامانمم همین و گفتن ب رو خانوادم نیاوردم ک ناراحت شدم ب رو شوهرمم اونقدر نیاوردم اما اعصابم خورده شوهرم میگ وا خب نمدونستی دیگ مگ چیشده😔

تولدت مبارک‌حساس نشو جفتتون هم و سورپرایز کردید

مرسی عزیزم

اتفاقا مامانم میگ اشکال نداره جفتمون سورپرایز شدیم عجب سورپرایزی شد😅

اما همش جلو چشممه اون لحظه رفته رو مخم🥲😔