2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خرداد پارسال گرفتم .ولی مشکلی که برای من پیش اومد هر کسی رو توی سیستم به عنوان ضامن معرفی میکردم میزد فاقد سابقه اعتباری . اخر سر مجبور شدم حضوری برم بانک و تشکیل پرونده بدم و ضامن ببرم . از من دو برابر مبلغ وام چک گرفتن . گوهی کسر از حقوق هم گرفتن 

من 100 تومن گذاشتم قرار شد بعد از 3 ماه 100 بهم بده بعد از سه ماه رفتم تو سایت بانک ملی سایت بام دیدم زده 70 میلیون بهت تعلق میگیره رفتم شعبه گفت هر چی تو سایت زده همونه اولش یه چیز دیگه بهت میگن بعد که سپرده گذاشتی دیگه درست جوابتو نمیدن

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

چقدر وام گرفتی شما ؟سودش واقعی ۲ و ۴ درصده ‌؟چندتا ضامن ‌؟

یه ۱۶۸ تومن یه ۱۱۲ تومن. 

بله سودش واقعا کمه . من برای هر کدوم یه ضامن بردم .

ولی اون مبلغی که محاسبه گر خودشون اعلام میکنه امتیاز کمتری بهت تعلق میگیره . مثلا ممکنه شما تو محاسبه گر بزنی ۱۰۰ میلیون ۶ ماه.محاسبه گر میزنه ۵۰ میلیون وام . ولی وقتی سپرده میزاری از ۵۰ کمتر بهت تعلق میگیره مثلا ۴۰ تومن

یه ۱۶۸ تومن یه ۱۱۲ تومن. بله سودش واقعا کمه . من برای هر کدوم یه ضامن بردم .ولی اون مبلغی که محاسبه ...

ممنون لطف کردی عزیزم 

پس یعنی ۱۵۰ وام میخوام. ۲۰ تا ۳۰ تومن کمتر ممکنه بدن موقع گرفتن وام ؟  

به نظرتون اگر از اول برم شعبه و آنلاین انجام ندم. به واقعیت نزدیکتر نیست ‌؟

ممنون لطف کردی عزیزم پس یعنی ۱۵۰ وام میخوام. ۲۰ تا ۳۰ تومن کمتر ممکنه بدن موقع گرفتن وام ؟ به نظرتو ...

خواهش میکنم . نه عزیزم اصلا قبول نمیکنن . میگن همش غیر حضوریه حتی معرفی ضامن .‌من خیلی اذیت شدم برای معرفی صامن هر کی رو معرفی میکردیم با اینکه هیچ مشکلی نداشتن و چندین سال بود که حساب ملی و بام داشتن بازم میزد فاقد سابقا اعتباری . 

زنگ میزدم به پشتیبانی بام میگفتن به مسئول تسهیلات بانک بگو با فلان بخش تماس بگیره ما راهنماییشون میکنیم مشکل حل میشه ولی کارمند و رییس بانک اهمیت نمیدادن امروز و فردا میکردن .

دیگه رفتم بانک چند ماه بود کارم رو عقب انداخته بودن دیدم اینطوری نمیشه با رییس بانک بحثم شد گفتم این طرحتون کلاهبرداریه اول در باغ سبز نشون مردم میدین پولا رو که میگیرن شروع میکنین ادا دراوردن برای ضامن، گفتم اگر کارم رو انجام ندین میرم فلان جا بازرسی بانک ملی . گفت نامه میزنم چند روز دیگه بیا ببینیم‌چکارش میشه کرد. همونجا زنگ زدم پشتیبانی گفتم من گوشی رو میدم به کارمند بانک شما توضیحات رو بهشون بدین بعد رفتم گوشی رو گذاشتم در گوش کارمند تسهیلات بانک 😂😂 حدود ۵۵ دقیقه تلفنی صحبت کردن مشکل حل شد بعدش ۱ ساعته وام اومد به حسابم .