الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن عزیزم ، کاملا غیر حضوریه باید معدل حساب بگیری ببینی چقد بهت تعلق میگیره برو بام ، بعد درخواست تسهی ...
چهاردرصد رو انتخاب کن ببین چقد میگه ، من هیجده ماهه برداشتم شما میتونین دوازده ماهه یا بالاتر هم انتخاب کنین بعد اگ مورد نظرتون بود همین طور مراحل رو ادامه میدین . خیلی سخت نیست
سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم من اول مهر، ۱۶۰ تومن وام مهربانی گرفتم ولی بهش دست نزدم و تو حسابم مو ...
احتمالا باید تا اول ابان صبر کنی یک ماه بشه . موقع تنطیم تاریخها سعی کن تاریخها روند باشه یعنی ۳ ماه کامل ۲ ماه کامل این طوری مبلع وام بیشتری بهت تعلق میگیره
منون گلم راستی ضامن باید چه شرایطی داشته باشه چقدر زمان میبره گرفتنش من دی نیاز دارم احتمالا آذر بگی ...
برای من ضامن رو خیلی اذیت نکردن ، اعتبار سنجی خودم رتبه A زد و برای 160تومن یه ضامن خواست ، من بازنشسته معرفی کردم فقط هم کد ملی رو میخواد ک اونم رتبه اعتباریش Aبود . مثلا من ساعت دو بعد از ظهر درخواست دادم و مراحل رو طی کردم فرداش ساعت شیش صبح واریز شد 😄 خلاصه ک وام بی اذیتی بود
اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....