2777
2789
سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم من اول مهر، ۱۶۰ تومن وام مهربانی گرفتم ولی بهش دست نزدم و تو حسابم مو ...

گلم میشه منم راهنمایی کنی من دویست تیر ماه گداشتم تو حساب مهربانی الان میتونم وام بگیرم نیاز هست برم بانک یا کلا غیر حضوری هست؟

خدا هست و این کافیست 

گلم میشه منم راهنمایی کنی من دویست تیر ماه گداشتم تو حساب مهربانی الان میتونم وام بگیرم نیاز هست برم ...

ن عزیزم ، کاملا غیر حضوریه 

باید معدل حساب بگیری ببینی چقد بهت تعلق میگیره 

برو بام ، بعد درخواست تسهیلات رو بزن، بعد وام مهربانی چهاردرصد (دو درصد و صفر درصد رو هم میتونی انتخاب کنی ولی خب مبلغش خیلی میاد پایین )

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم ، کاملا غیر حضوریه باید معدل حساب بگیری ببینی چقد بهت تعلق میگیره برو بام ، بعد درخواست تسهی ...

چهاردرصد رو انتخاب کن ببین چقد میگه ، من هیجده ماهه برداشتم شما میتونین دوازده ماهه یا بالاتر هم انتخاب کنین بعد اگ مورد نظرتون بود همین طور مراحل رو ادامه میدین . خیلی سخت نیست

@sarabiam‍  

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چهاردرصد رو انتخاب کن ببین چقد میگه ، من هیجده ماهه برداشتم شما میتونین دوازده ماهه یا بالاتر هم انت ...

منون گلم راستی ضامن باید چه شرایطی داشته باشه چقدر زمان میبره گرفتنش من دی نیاز دارم احتمالا آذر بگیرم خیلی استرس دارم که اون موقع ندن بهم 

خدا هست و این کافیست 

سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم من اول مهر، ۱۶۰ تومن وام مهربانی گرفتم ولی بهش دست نزدم و تو حسابم مو ...

سلام . تاریخها رو درست تنظیم کردی ؟ 

تا جایی که من میدونم از افتتاح حساب تا درخواست وام باید حداقل یک ماه بگذره . ولی شما میگی من قبلا حساب باز کردم . 

احتمالا باید تا اول ابان صبر کنی یک ماه بشه . موقع تنطیم تاریخها سعی کن تاریخها روند باشه یعنی ۳ ماه کامل ۲ ماه کامل این طوری مبلع وام بیشتری بهت تعلق میگیره

احتمالا باید تا اول ابان صبر کنی یک ماه بشه . موقع تنطیم تاریخها سعی کن تاریخها روند باشه یعنی ۳ ماه ...

سلام عزیزم ممنون بابت وقتی ک گذاشتی 

اصن وارد تاریخ نمیشه ک درست تنظیم کنم 😅 همون اول این خطا رو میده ، هم احتمالا باید یک ماه بگذره پس 

منون گلم راستی ضامن باید چه شرایطی داشته باشه چقدر زمان میبره گرفتنش من دی نیاز دارم احتمالا آذر بگی ...

برای من ضامن رو خیلی اذیت نکردن ، اعتبار سنجی خودم رتبه A زد و برای 160تومن یه ضامن خواست ، من بازنشسته معرفی کردم فقط هم کد ملی رو میخواد ک اونم رتبه اعتباریش Aبود . مثلا من ساعت دو بعد از ظهر درخواست دادم و مراحل رو طی کردم فرداش ساعت شیش صبح واریز شد 😄 خلاصه ک وام بی اذیتی بود

انشالله تا اون موقع دویست بده خیلی استرس دارم

حتما میده عزیزم ، استرس نداشته باش 

منون گلم راستی ضامن باید چه شرایطی داشته باشه چقدر زمان میبره گرفتنش من دی نیاز دارم احتمالا آذر بگی ...

ضامن هم باید حساب بانک ملی و بام رو داشته باشه چون موقع تکمیل مراحل ، ضامن تو گوشی خودش باید تایید بزنه وام رو 

برای من ضامن رو خیلی اذیت نکردن ، اعتبار سنجی خودم رتبه A زد و برای 160تومن یه ضامن خواست ، من بازنش ...

مرسی گلم دستت درد نکنه بابت راهنماییهات یک دنیا ممنونم 

خدا هست و این کافیست