2777
2789
رییس بانک جوابگو نبود ‌؟

نه میگن همه چیز صفر تا صد سیستمیه دست بانک نیست . دستی نمیشه تغییر داد . بعد هر چی هم توصیح بدی میگن شما اشتباه میکنی سیستم ما که اشتباه نمیکنه . 

بعدش عزیزم فکر کردی بانک عاشق سر و زلف مردمه وام ۲ تا ۴ درصد بده همش دروغه سودشون رو از همون دستکاری مبلع وام حساب میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگن همه چیز صفر تا صد سیستمیه دست بانک نیست . دستی نمیشه تغییر داد . بعد هر چی هم توصیح بدی میگن ...

دقیقا...میخواستم همینو بگم 

فقط کلی ادعا دارن‌‌‌..عمل کردن تو کارشون نیست

بازم خوبه تهدیده جواب داده 😅پس در واقع کلی دردسر داره

اگر ضامنت رو سیستم قبول کنه اصلا دردسر نداره چند ساعته وام رو واریز میکنن.‌اگرم سیستم صامن رو قبول نکرد بری بانک برات اعتبار سنجی انجام میدن مشکلی نداشته باشه تشکیل پرونده میدی . نسبت به وامای دیگه که مثلا سود ۲۳ درصده این وام وام بدی نیست. من الان پول دستم بیاد بتونم سپرده کنم بازم میگیرم این وام رو .

اگر ضامنت رو سیستم قبول کنه اصلا دردسر نداره چند ساعته وام رو واریز میکنن.‌اگرم سیستم صامن رو قبول ن ...

آهان...ممنون

ولی اینجور که شما و یه دوست دیگه مون گفت سر ضامن بازی درمیارن 

میخوان هرچی میشه وامو دیرتر واریز کنن

آهان...ممنونولی اینجور که شما و یه دوست دیگه مون گفت سر ضامن بازی درمیارن میخوان هرچی میشه وامو دیرت ...

ببین من خودم اشتباه کردم بهم گفتن شاید اوایل ساله سیستمشون بروزرسانی نشده صبر کن فلان تاریخ بیا دوباره امتحان کنیم شاید درست شد . من نباید گوش میکردم همونجا باید زنگ میزدم پشتیبانی. الکی صبر کردم..

بعد این وام چون همه چیزش غیر حضوریه کارمند بانک اصلا بلد نبود کاراش رو انجام بده همش اشتباه میکرد . مثلا من یکی از وامها رو پدرم میخواست به من انتقال بده . رییس بانکه ۳ بار اومد انتقال بده همش اشتباه میزد بلد نبودن با سامانه کار کنن همش از هم سوال میکردن . تلفنی ۵۵ دقیقه طول کشید تا فهمید چی به چیه . سر وام اولی خیلی ادیت شدم ولی سر دومی دیگه یاد گرفت نیم ساعته کارم رو انجام داد. 

آهان...ممنونولی اینجور که شما و یه دوست دیگه مون گفت سر ضامن بازی درمیارن میخوان هرچی میشه وامو دیرت ...

ضامنت مشکل نداشته باشه دهنشون بسته میشه برات تشکیل پرونده میدن برای من که اینطور شد .خودشون هم تعجب کرده بودن  میگفتن ضامنت مشکلی نداره چرا سیستم قبول نمیکنه

یه ۱۶۸ تومن یه ۱۱۲ تومن. بله سودش واقعا کمه . من برای هر کدوم یه ضامن بردم .ولی اون مبلغی که محاسبه ...

عزیزم من یک وام گرفتم ۱۴۰ دارم قسط میدم ۲ ماهه پول خوابوندم میتونم چند ماه دیگه قسط وام اول تمام نشده دوباره وام بگیرم؟؟ 

-سلام . بله میتونی

سلام عزیزم در رابطه با وام مهربانی بهتون درخواست دادم اگ براتون مقدوره قبول کنین🙏

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

-سلام . بله میتونی

سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم 

من اول مهر، ۱۶۰ تومن وام مهربانی گرفتم ولی بهش دست نزدم و تو حسابم مونده ‌. کی میتونم دوباره معدل حساب بگیرم ؟ الان ک میزنم خطای تاریخ میده 🤔 چون یکمی از امتیازم مونده بود فک میکردم میشه باز معدل بگیرم . ممنون میشم از اطلاعاتی دارین راهنماییم کنین

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....