2777
2789
عنوان

اندر حکایت مادرشوهر جان بیاین یکم بخندین یا گریه کنین به حال من

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 97 پست
قبل ازدواج رابطه شوهرت با خواهراش چطوری بوده؟ قبلا بوسشون میکرده؟ از شوهرت پرسیدی چطور باهاشون رفت ...

اره خیلی خوب بوده براشون و کلی میبردشون بیرون و براشون لباس میخریده ولی خوب وقتی ادم زن میکیره توانایی مالیش این اجازه رو بهش نمیده و نمیتونه دیگه با خواهراش باشه 

اونا توقع دارن ما هی ببریمیشون مسافرت خوب نمیشه که تو همه مسافرت ها باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بار برم  یه چرت میزنم رو پاش  میوه براس پوست بکنم بزارم دهنش دست بندازم دور گردنش ...

۴ رو نمیشه گفت😂😂😂😂😂

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
اره خیلی خوب بوده براشون و کلی میبردشون بیرون و براشون لباس میخریده ولی خوب وقتی ادم زن میکیره توانا ...

عجب عروسییییی

با شما میان مسافرررتتت؟؟؟

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
دقیقا روی پای شوهرت چرت نزنی چون بعد یه نیش خیلی بدتر فرو‌خواهند کرد‌جوری که نتونی جمعش کنی فقط به ...

ولی خیلی حال میده کلا فک کنم خودشونو اتیش بزنن

بچه ها یه چیزی بگم شاید فک کنین من خالی میبندم اما یکیشون میگفت من میخواستم یبار خودکشی کنم چون تو داداشمو ازمون گرفتی

از طرز صحبت شمام معلومه خیلی عروس مثبتی نیستی نسبت بهشون ...

پدرمو دراوردن اخه 

مادرشوهرم ماه عسلمون گفت باید برادرشوهرت و زنشش باهاتون بیان چون اونا چند ساله مسافرت نرفتن و اومدن باهامون

بچه ها یه چیز بکم باور نمیکنی  هی سه تاشون میگن ما تو ناز و نعمت بزرگ شدیم خخخخخخخخخخ  حا ...

چه كلاسي ام ميذارن بدبختا😂😂😂ميگفتي پيش من يكي كه عروس اين خانواده ام و شناخت دارم از زندگيه گذشتتون تا الان زياد قپي نياين😉😉😂😂😂

ولی خیلی حال میده کلا فک کنم خودشونو اتیش بزنن بچه ها یه چیزی بگم شاید فک کنین من خالی میبندم اما ی ...

خدا بهت کمک کنه تو در اصل چهار تا مادرشوهر داری

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
این بار برم  یه چرت میزنم رو پاش  میوه براس پوست بکنم بزارم دهنش دست بندازم دور گردنش ...

به نظرم برای حرص درآوردن اونا ازین کارهای مضحک که هیچوقت نکردی انجام نده که هم جلوی شوهرت هم بقیه جلوه خوبی نداره.

میوه میتونی پوست بگیری بزاری جلوش یا احترام گذاشتن جلوی بقیه که هم شوهرت بهت افتخار کنه هم دیگران بفهمن که شمام لایق توجه همسرت هستی و خواهراش الکی دارن حسادت میکنن

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
پدرمو دراوردن اخه  مادرشوهرم ماه عسلمون گفت باید برادرشوهرت و زنشش باهاتون بیان چون اونا چند س ...

در هر صورت تجدید نظر کن روی قضاوتات و رفتارت با خانواده شوهر و خیلی دلخوش به این نباش ک شوهرت الان در حال حاضر تورو ترجیح داده به خانوادش...

اینکه دنبال راهکاری باشی که دل سه تا خواهر و مادرشو بسوزونی و وضعیت زندگیشونو مسخره و تحقیر کنی اصلا کاردرستی نیست از نظر من...شما اگر عاقل باشی دنبال راه برای گرمتر شدنه رابطه با خانواده شوهرت میگردی...نه ضایع کردن و حرص دادن.