2777
2789
عنوان

اندر حکایت مادرشوهر جان بیاین یکم بخندین یا گریه کنین به حال من

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 97 پست
بگین این بار رفتم خونشون چی کار کنم ؟که حاالی درست ازشون بگیرم ؟ مثلا میریم خونشون با شوهرم شام اگر ...

خب تو ساده اي،بيكاري هر جا ميري همونو عينأ بياي براشون تعريف كني كه حسادت كنن،بگو رفتيم مثلا فلافلي وپيتزا و يا يه رستوران ساده،بگو من اينجوري در كنار شوهرم لذت بخشه.هر چيزي رو بهشون اصلا نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی بچه ها راکار بدین بهم .... خوب اگر هم شوهرم توی جمع من و ول کنه بره دست بنداز دونه دونه دور گردن خواهراش و پیش من نشینه درست نیست خوب منم دل دارم .خوب اونا هم برن شوهر کنن

خو‌بندازه مگه چی میشه خواهرشه خو والا یه لحظه اینکارو کنه نه چیزی از شما و نه از شوهرتون کم میشه ...

مسئله اینجاست که گفته تو " جمع " بگه خواهرای من عزیزترین کس های من هستند 

وای خواهرشوهر اولت که‌ دوسال دیگه می ترشه

حالا اون دوتای دیگه خوبن

خودت هرکی دنبال زن میگرده معرفیشون‌کن

مادربزرگ منم سه تا خواهرشوهر مجرد داشته که بزرگترینشون اخلاقای خیلی بدی داشته و خواستگار براش کم میومد و کلی توی زندکی مادربزرگم دخالت میکردن مادربزرگ زرنگم هم دوتای اول(همون بداخلاقه وبعدی)رو هی به اینو و اون معرفی میکرده و توی یه سال عردوتاشون متاعل میشن😂😂تو هم باید همین کار رو کنی

و خواهرشوهر اولت‌مانع دوتای بعدیه

وقتی دختر بزرگ ازدواج نمی کنه ناخداگاه بقیه هم دیرتر ازدواج می کنن

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
خب تو ساده اي،بيكاري هر جا ميري همونو عينأ بياي براشون تعريف كني كه حسادت كنن،بگو رفتيم مثلا فلافلي ...

ازشوهرم میپرسن و اون براشون میگه ...

کلا به شوهرم بگم چیزیو نگو بر عکس میگه .شوهرم فک میکنه اونا خوشحال میشن 

ما مسافرت میرین اصلا مادرشوهرم زنگ نمیزنه بگه مردین زنده این هیچی هیچی مخصوصا اگر با خاناوده من بریم دیگه اصلا دلش نمیخواد ما رو ببینه

مثلا تو تايمي كه اونجايين كنار شوهرت بشين .بهش بگو چايي بريزم برات .ميوه پوست بگير باهم بخورين.چرت نزن روپاش كه اونا حسادت بكنن و اعصاب خورد كنن،بهترين راه فقط از كنارش جدا نشو وبهش برس .سر سفره هم همينطور

خواهراش به من میگن تو برادرموو ازمون گرفتی ت و فاصله انداختی بین ماخ خخخخ خاک تو سرشون اخه این چه ت ...

قبل ازدواج رابطه شوهرت با خواهراش چطوری بوده؟

قبلا بوسشون میکرده؟

از شوهرت پرسیدی چطور باهاشون رفتارمیکرده؟

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
مثلا تو تايمي كه اونجايين كنار شوهرت بشين .بهش بگو چايي بريزم برات .ميوه پوست بگير باهم بخورين.چرت ن ...

دقیقا

روی پای شوهرت چرت نزنی چون بعد یه نیش خیلی بدتر فرو‌خواهند کرد‌جوری که نتونی جمعش کنی

فقط به شوهرت توجه زیاد کن جلوشون

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
ازشوهرم میپرسن و اون براشون میگه ... کلا به شوهرم بگم چیزیو نگو بر عکس میگه .شوهرم فک میکنه اونا خو ...

به شوهرت اثبات كن كه گفتن حقيقت و خوش گذرونياتون به خانوادش هيچ چيز مثبت براتون نداره جز اينكه خواهراش با حرفاشون تو ناراحت ميكنن.بگو اگه ناراحتي من ارزش داره برات لطفا هر چيزي رو كه مال ماست بين ما دونفره رو نگو...