مامان۱دخملی مدیر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2440 عنوان شوهرم وقتی به من خوش میگذره انگار زورش میاد | مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 64 پست مثلا اک تنها با دوستام برم بیرون ده بار زنگ میزنه کی میاییا اک برم جایی بدونه داره بهم خوش میگذره انگار حس میکنم زورش میاد من بدون اون خوش باشم یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️ 1404/01/29 | 01:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهمم عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2126 واقعا چرا؟؟ بنظرم این دو طرفه بده هاچه اشکالی داره با دوستاش باشه چه اشکالی داره بدون شما خوشگذرونی ... آخه خوش گذرونی های شوهر من در حد 100ملیون سفر خارجه با دوستاش برا همین متنفرم... در اصل اون پپل مال همه مون هست
مامان۱دخملی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2440 آخه خوش گذرونی های شوهر من در حد 100ملیون سفر خارجه با دوستاش برا همین متنفرم... در اصل اون پپل مال ... آها پس حق با شماست یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
نازخاتون82 عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 3446 راضی هستی از زندگیت چی بگم فقط همین شوهرمودوست دارمهنوزاوایل زندگیمه انشاالله بعدش قشنگترمیشه آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29665 چی بگم فقط همین شوهرمودوست دارمهنوزاوایل زندگیمه انشاالله بعدش قشنگترمیشه ان شاالله💗 یک عدد چپی
پری61 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 758 حالاشوهرمن سرطان واقعیه ....میگه چراشادنیستین چرامثل قدیمابگوبخندنمیکنی بعدیه کم میخندم میزنه توذوقم میریم بازارخداشاهده اشکمودرمیاره همیشه بایدمثل عزادارباشم خدااونروزونیاره خانواده ام چیزی بهم بگن دیگه ول کن نیست ....حلالش نمیکنم اینقدرعذابن دادواذیتم کردنتونستم مادرمهربونی باشم....قربون خدابرم چکاپ بره یه دونه میکروب توبدنش نیست سالم سالم