2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی به من خوش میگذره انگار زورش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 64 پست
اره کنترل میشد توسط مادرش

وضعیتش خیلی حاد نیست خوشبختانه ،میشه هنوزم خودشو درست کنه اما فقط با تراپی ، دوست صمیمی من متأسفانه شوهرش علاوه بر کنترل گری ، خودخواه و شکاک هم بود و حتی نمیذاشت تلفنی با من و بقیه ی دوستامون صحبت کنه!دعوا و فحاشی همش داشت! ینی زنشو فقط برای خودش توی پستوی خونه میخواست! 

خب شاید دلش تنگ میشه که تو خونه نمیبینتت جای خالیت احساس میشهاینقد منفی نگر نباش

بعد ده سال چه دلتنگی

کلا بخدا حس میکنم مریضه بخودشم گفتم چون کلا مثلا میگ برو براخودت بگرد حوصله ات سر میره بعد زنگ میزنه کی میای

بخدا دیگ از هرچی بیرون رفتنه بدم میاد

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودش که جهنم تره زهرمار تره اوف

نه شوهرمن باخودش بریم مشکلی نیست کلا بدون اون خوش بگذرونه بهم زورش میاد

درحالی ک من اگ با دوستاش بره خیلی هم خوشحال میشم 

نه شوهرمن باخودش بریم مشکلی نیست کلا بدون اون خوش بگذرونه بهم زورش میاددرحالی ک من اگ با دوستاش بره ...

منم خوشحالم بره شاد باشه چیه مگه 

اما اون 

خونه مادرم میرم طوری بهمم میریزه انگار زندانم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مال شما از علاقه ی زیاد چسبیده بهت .واسه اون خانم کلن بی اخلاق.بنده خدا نمیتونه شاد باشه...خیلی فرق ...

آدما نیاز دارن گاهی با بقیه هم برن بیرون.... مثلا یک سری خریدا رو نمیشه با مرد رفت با دوست یا خواهر یا فامیل یا کلا یه خانم حس بهتری داره بازار گردی یا اصلا بریم کافه دور هم باشیم

منم خوشحالم بره شاد باشه چیه مگه اما اون خونه مادرم میرم طوری بهمم میریزه انگار زندانم

من اوایل خونه مامانمم همینجوری بود الان اونجا براش قابل هضم شد زیاد کاری نداره ولی وقتی با دخترا فامیل جمع میشیم یا با دوستام میرم بیرون 

خوب چیکار باید کنمتراپی ک نمیاد

قبل از بیرون رفتن باهاش صحبت کن بگو من با این کارت احساس بدی پیدا میکنم تو دوس داری مثلاً وقتیکه سره کاری پیش همکاراتی هی بهت زنگ بزنم ؟ مثلاً فقط دو مرتبه میتونی زنگ بزنی نه بیشتر ، بعدش اگر دیدی پتانسیل صحبت داره از بچگی هاش بپرس و صحبت کن بگو از اینکه پدرمادرت محدودت میکردن چه احساسی داشتی ؟ این چیزا رو تراپی میگه باید شنوده ش باشی ، ولی کار سختیه احتمالأ جواب نده ،کتاب خوب بخر بهش هدیه بده ، مثلاً شوهر منم اصن اعتقادی به تراپی نداره اما افتاد توی خط کتاب خوندن و واقعا خیلی از افکارش تغییر کرد 

میخام صد ساله سیاه نداشته باشهبا دوستم یه دوساعت میرم بیرون ده بار به بهونه های مختلف زنگ میزنه اصلا ...

شوهر منم اینجوریه نه این دوست داشتن نیست خودشیفته س شوهرم 

.هی میگه برو با دوستات ولی نابودم میکننههه 

زورش میاد یه ثانیه حالم خوب باشه 

قبل از بیرون رفتن باهاش صحبت کن بگو من با این کارت احساس بدی پیدا میکنم تو دوس داری مثلاً وقتیکه سره ...

بهش میگم مثلا بعد اخرش زنگ میزنه دیدی زنگ نزدم بیا دیگ 

شوهر منم اینجوریه نه این دوست داشتن نیست خودشیفته س شوهرم .هی میگه برو با دوستات ولی نابودم میکننههه ...

اره اینم اصلا هرجوری فکر میکنم نمی فهمم دلیل کارشو

این مشکل متاسفانه ۸۰درصد اقایون دارن...اکثرا هم بخاطر تربیت مرد سالار.یا کنترل گری پدر مادر خنگشون ب ...

درسته اما اینم در نظر بگیریم که قدیما امکانات امروزی نبوده تحصیلات و مطالعه و فرزند پروری ضعیف بوده ، اونا ناآگاه بودن 

اره اینم اصلا هرجوری فکر میکنم نمی فهمم دلیل کارشو

اختلال شخصیت داره دیگه

دوس داره خودش مرکز توجه باشه معلومه وقتی میری بیرون و بدون اون بهت خوش میگذره ناراحت میشه 

من خیلی اذیتم با شوهرم