وضعیتش خیلی حاد نیست خوشبختانه ،میشه هنوزم خودشو درست کنه اما فقط با تراپی ، دوست صمیمی من متأسفانه شوهرش علاوه بر کنترل گری ، خودخواه و شکاک هم بود و حتی نمیذاشت تلفنی با من و بقیه ی دوستامون صحبت کنه!دعوا و فحاشی همش داشت! ینی زنشو فقط برای خودش توی پستوی خونه میخواست!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه شوهرمن باخودش بریم مشکلی نیست کلا بدون اون خوش بگذرونه بهم زورش میاددرحالی ک من اگ با دوستاش بره ...
منم خوشحالم بره شاد باشه چیه مگه
اما اون
خونه مادرم میرم طوری بهمم میریزه انگار زندانم
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
مال شما از علاقه ی زیاد چسبیده بهت .واسه اون خانم کلن بی اخلاق.بنده خدا نمیتونه شاد باشه...خیلی فرق ...
آدما نیاز دارن گاهی با بقیه هم برن بیرون.... مثلا یک سری خریدا رو نمیشه با مرد رفت با دوست یا خواهر یا فامیل یا کلا یه خانم حس بهتری داره بازار گردی یا اصلا بریم کافه دور هم باشیم
قبل از بیرون رفتن باهاش صحبت کن بگو من با این کارت احساس بدی پیدا میکنم تو دوس داری مثلاً وقتیکه سره کاری پیش همکاراتی هی بهت زنگ بزنم ؟ مثلاً فقط دو مرتبه میتونی زنگ بزنی نه بیشتر ، بعدش اگر دیدی پتانسیل صحبت داره از بچگی هاش بپرس و صحبت کن بگو از اینکه پدرمادرت محدودت میکردن چه احساسی داشتی ؟ این چیزا رو تراپی میگه باید شنوده ش باشی ، ولی کار سختیه احتمالأ جواب نده ،کتاب خوب بخر بهش هدیه بده ، مثلاً شوهر منم اصن اعتقادی به تراپی نداره اما افتاد توی خط کتاب خوندن و واقعا خیلی از افکارش تغییر کرد