2777
2789

تو دایرکت اینستا چند نفر  برام یه پیام به انگلیسی  فرستان که حرفاشون خیلی نامفهوم و نامربوط بود اخر پیام یوزر و رمز عبور کاربریشون رو گذاشتن ولینک سایت .coinak .one دابلیو  

به لینک دست نزدم اومدم همون سایت رو تو گوگل سرچ کردم که مال ارز دیجیتال بود اون یوزر و پسورد که تو دایرکت بهم دادن رو زدم نوشته 

موجودی تتر                            9541803.00

زدم برداشت میگه کیف پول و رمز کیف پول رو بده 

اینم بگم من کیف پولم خالیه خالی هست و اصلا از ارز دیجیتال سر در نمیارم .الان چکار کنم ادرس و رمز کیف پول رو بدم یاچی 

و اینکه این مبلغ بالا چند دلار هست ؟؟؟

👩‍💻

مبلغش حدود ۹۸ میلیون دلار میشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتر تقریبا هم قیمت دلاره . به نظرتون چرا یکی باید بیاد رایگان به مردم پول بده؟

شاید این قانون جذبه من خیلی وقته که دارم مینوسیم از نا کجا اباد بهم صد میلیون دلار میرسه

👩‍💻

سنگ مفت گنجشک مفت 

اگر از کیفت دیگه استفاده نمیکنی تست کن خبرشم بده

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
باشه

کلاهبرداری هست

موقع برداشت میگه باید فلان مبلغ پرداخت کنید تا بتونید برداشت بزنید مثلا ۱۰ درار

وقتی ۱۰ دلار بدید هیچ اتفاقی نمی افته 

چرا باید اسم و پسورد بهتون بدن که برداشت کنید؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای