2777
2789
عنوان

خونه دارا بیان

101 بازدید | 5 پست

شما هم بعضی اوقا ت از اینکه شاغل نیستید احساس پوچی میکنید؟ 

من تمام دختر دایی و خاله هام شاغل و شغلشون عالیه

شوهرم نذاشت رشته ی درست حسابی بخونم حتی اجازه کار بهم نمیده

احساس میکنم هیچی نشدم

والا نه ، اصلا ادم کار بیرون از خونه نیستم ، ازاین بابت خیلیم راضی و خوشحالم

حتی اگه تمام فامیل های نزدیکت معلم و بانکدار اینا شده باشن، منظورم هم جنس خودته، نمیترسی شوهرت یوقت تورو با بقیه مقایسه کنه، البته منم از اینکه تو خونم راضیم ولی خب چون شوهرم خسیسه از نظر مالی خیلی بهم فشار میاد همش حسرت میخورم چرا منم مثل فلانی دستم تو جیب خودم نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی اگه تمام فامیل های نزدیکت معلم و بانکدار اینا شده باشن، منظورم هم جنس خودته، نمیترسی شوهرت یوقت ...

نه عزیزم هرکس شرایط زندگی خودش رو داره من کلا تو هیچ زمینه ای اهل مقایسه خودم با دیگران یا زندکی با زندگی حتی خواهرام نیستم ،البته اوایل ازدواج شاغل بودم و واقعا بهم فشار اومد و خیلی اذیت شدم این شد که دیگه سرکار نرفتم ، شاید برای همینه که برام اصلا جذابیتی نداره کار بیرون

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه عزیزم هرکس شرایط زندگی خودش رو داره من کلا تو هیچ زمینه ای اهل مقایسه خودم با دیگران یا زندکی با ...

منم یکسال کار کردم خیلی خیلی اذیت شدم، درسته از نظری مالی کمبودی نداشتم ولی محیط کاریم خیلی وحشتناک بود، ممنون عزیزم حرفات دلگرمم کرد❤️❤️

منم یکسال کار کردم خیلی خیلی اذیت شدم، درسته از نظری مالی کمبودی نداشتم ولی محیط کاریم خیلی وحشتناک ...

قربونت عزیزم ، ان شاالله همیشه از زندگیت راضی باشی🥰🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم