یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله واقعا گناه داره بچه های طفل معصوم که بخاطر عصبانیت مادر و پدر که میخان ناراحتیشون سر بچه های بی تقصیر خالی کنن اما نمیدونن چقدر دچار اختلال رفتاری که باعث سرخوردگی و عدم اعتماد به نفسشون میشه و تبدیل به ی بچه بی روحیه و افسرده میشه در آینده
و بچه ها هم بخاطر احساسی بودنشون هیچوقت صحنه های بد از پدر و مادر رو فراموش نمیکنن و ممکنه همیشه کینه تا اخر عمر به دل بگیرن
تا بچه دار نشی به هیچ وجه به هیچ عنوان امکان نداره بتونی مادرا رو درک کنی من تازه ۹ ماهه مادر شدم و تا قبل این طرز فکرم مپل تو بود گاهی کاسه صبرت به زیر خط فقرررر میرسه هر وقت مادر شدی حرف امشب من یادت میاد
خب صبر رو برای چه موقعه ای گذاشتن ؟ اتفاقا حرف منم یادت باشه که بچه ات ممکنه روح و روانش اسیب جدی بب ...
صبر یه چیزی نیست همیشه ماندگار باشه یه جا لبریز میشه البته من خودم مورد خشم زیاد قرار گرفتم قطعا بچم و عقده ای بار نمیارم ولی شاید یه تشر براش لازم باشه