2777
2789
عنوان

یک سوال ( لطفا مادرا باشن لطفا )

226 بازدید | 36 پست

چرا بچتون رو کتک میزنید ؟ 

اگر اعصاب ندارید چرا بچه دار میشید 

لطفا تا زمانی که بر اعصاب خودتون مسلط نبودید بچه دار نشید چون علاوه بر اینکه بر عصابنیتتون افزوده میشه نفر دیگه ای رو قربانی خواهید کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزنم😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بله واقعا گناه داره بچه های طفل معصوم که بخاطر عصبانیت مادر و پدر که میخان ناراحتیشون سر بچه های بی تقصیر خالی کنن اما نمیدونن چقدر دچار اختلال رفتاری که باعث سرخوردگی و عدم اعتماد به نفسشون میشه و تبدیل به ی بچه بی روحیه و افسرده میشه در آینده

و بچه ها هم بخاطر احساسی بودنشون هیچوقت صحنه های بد از پدر و مادر رو فراموش نمیکنن و ممکنه همیشه کینه تا اخر عمر به دل بگیرن

نه

تا بچه دار نشی به هیچ وجه به هیچ عنوان امکان نداره بتونی مادرا رو درک کنی من تازه ۹ ماهه مادر شدم و تا قبل این طرز فکرم مپل تو بود گاهی کاسه صبرت به زیر خط فقرررر میرسه هر وقت مادر شدی حرف امشب من یادت میاد 

بله واقعا گناه داره بچه های طفل معصوم که بخاطر عصبانیت مادر و پدر که میخان ناراحتیشون سر بچه های بی ...

و متاسفانه بعضی ها تشویق میکنن که باید بچه رو کتک زد 

من نمیفهمم چرا بچه ای که به سن عقلانی نرسیده باید زجر بکشه توسط کسی که بالغه 

تا بچه دار نشی به هیچ وجه به هیچ عنوان امکان نداره بتونی مادرا رو درک کنی من تازه ۹ ماهه مادر شدم و ...

خب صبر رو برای چه موقعه ای گذاشتن ؟ 

اتفاقا حرف منم یادت باشه که بچه ات ممکنه روح و روانش اسیب جدی ببینه 

اتفاقا هیچ وقت نمیخوام مادر بشم چون اعصاب ندارم و نمیخوام کس دیگه ای هم مثل من بشه 

و متاسفانه بعضی ها تشویق میکنن که باید بچه رو کتک زد من نمیفهمم چرا بچه ای که به سن عقلانی نرسیده با ...

بدترین اشتباه که همیشه تو دهن بچه ابدی میشه

کتک زدن بچه هست که بدتر بچه رو گوشه گیره و لجباز بذر میاره 

خب صبر رو برای چه موقعه ای گذاشتن ؟ اتفاقا حرف منم یادت باشه که بچه ات ممکنه روح و روانش اسیب جدی بب ...

صبر یه چیزی نیست همیشه ماندگار باشه یه جا لبریز میشه البته من خودم مورد خشم زیاد قرار گرفتم قطعا بچم و عقده ای بار نمیارم ولی شاید یه تشر براش لازم باشه